Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Bravo Role

onaj 2. set je bio cisto da se neki ponadaju
    a onaj TB da se nas dve odusevimo
    in another life
    I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Federer 3:0
      Nishikori 2:1
      Raonic 2:1
      Marej 0:3

Celsi
      Siti
      Junajted
      Liverpul

Ups, pogresna tema
      sigpic

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
        a onaj TB da se nas dve odusevimo
        i ono chum jetzt
        doduse, ja vise volim kad se prodere c'mooon
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
          Ja cenim da previse uzdizes Keia, on mozda ima sve igracke vestine, ali glava ce da odredi u odlucujucim mecevima. Videcemo ubuduce kako ce da reaguje u zavrsnicama GS. A najbolji znaju sad ko je Kei pa ima dobro da se spreme za njega i ima da ga deru, evo sta ti kazem. Nema japanac ono sto ima Rafa, Roger, Novak..
          Ja sam samo konstatovao da je Kei nadigrao Marija. Moje misljenje o njemu se nije promijenilo u zadnjih 6 mjeseci. Malo losiji od velike trojke/cetvorke, bolji od bilo koga drugoga. Za razliku od Ferera koji je drzao ranije tu poziciju, Kei ima pristojne sense da pobijedi bilo kojeg od velike trojke/cetvorke.

-----------------------------

Raonic me je ugodno iznenadio. Ocekivao sam laku pobjedu Federera, a poslije 1. seta i totalni raspad. ALi on je odigrao 2. set odlicno, sa izuzetkom TB. Imao je samo 38% prvog unutra i svejedno je dao Rodzeru samo jednu B/L. Sam je stvorio 4.

Pokazao je da moze da se nosi sa Rodzerom, ali je takticki grijesio. U Parizu je odlicno funkcionisala inside-out taktika forhendom. Rodzer se danas pripremio za to i taktika nije bila ni blizu jednako uspjesna. U drugom je set igrao vise u Rodzerovu FH staranu. Na zalost u TB se vratio tvrdoglavo inside-out taktici. Tri puta forsirao i tri puta promasio u prva cetiri poena. To je odlicilo TB.
          Last edited by NI; 09-11-14, 22:05.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            i ono chum jetzt
            doduse, ja vise volim kad se prodere c'mooon
            blebetao je na nemackom ovaj mec, jesi cula ono nein
            in another life

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Celsi
              Siti
              Junajted
              Liverpul

Ups, pogresna tema
              Celzi
              Arsenal
              Siti
              Junajted

Ipak

On topic

Role u posljednje vrijeme bas problema sa prvim mecevima ima i onda ide laganica poslije toga
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                blebetao je na nemackom ovaj mec, jesi cula ono nein
                normalno da jesam
                nervozni Role

ps. aj se prebacimo na nasu temu, ubice nas ovde

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Zasto ce nas ubiti, pa oni navijaju za Raonketa, njega ne diramo
                  in another life

Comment

• Mark Peci

Za ono pitanje Federeru da li je bilo sportski gadjati Raonica.

Comment

• Jos jednom je probao, ali izbjegao Milos.

Naravno da jeste, to mu donosi Edberga godinama
                      sigpic

Comment

• Zabranjeno pokusati pogoditi teren, interesantno
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Isto bi pitanje mogao recimo Raoniću postaviti kod servisa u tijelo

Sasvim je ok ići u tijelo momku koji ide na mrežu, nek odigra volej

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Isto bi pitanje mogao recimo Raoniću postaviti kod servisa u tijelo

normalno da je ok, svako ko tvrdi suprotno je najobicniji trol ili nema pojma o tenisu

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Isto bi pitanje mogao recimo Raoniću postaviti kod servisa u tijelo

shminka,

Daj ne zezaj. Servis u tijelo je, kao i vracanje u pertle je potpuno OK, sa svakog gledista. Igrac ima vremena, ili berem sansu, da se izmakne.

Gadjati igraca u tijelo koji je na mrezi je danas prihvatljivo, nekad nije bilo. Razlog zasto nekad nije bilo je taj sto onaj na mrezi nema sansi da se odbrani. Iako je dozvoljeno, to defintino nije ponasanje koje bih pohvalio.

No ajde, to samo za sebe bi islo nekako, ali ono radovanje, koje je Vladan dobro primijetio, definitivno nije sportski. Naravno Peci to nije smio pomenuti, iako ga je i te kako zapazio.

Ukupno gledajuci, Federer se ponasa sporstki, ali 104, ili vec koji, trofej Stefana Edberga je nesto degutantno.
                              Last edited by NI; 09-11-14, 22:38.

Comment

• Pa Lejtonovo c'mon se godinama smatralo krajnje nekorektnim potezom, posebno kad je bio na vrhu. Federer ga je namjerno gadjao u tijelo i onda se prodrao u in your face stilu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X