Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters {06-12 oktobar, 2014}

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Isner ocekivano tesko sa Anduharom,sledeci je Johnson/Golubev pa potom Rafa
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Sock uzeo 1. set protiv Tomica
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

Kad Karlovic ima dan, nije sramota izgubiti od njega. Zato ne budite previse kriticni prema Marinu. On je tek u prvoj fazi prilagodjavanja novoj realnosti poslije osvojenog GS. Trajace to jos najmanje pola godine. I niko ne moze znati kakav ce biti Cilic kad taj period prodje. Spreman za penziju ili jednaki favorit za GS-ove kao Mari ili nesto izmedju. Jedno je izvjesno, onakvu seriju od 10 setova nece vise nikada odigrati.

Suprotno Vladanu, mislim da je htio pobijediti Novaka u finalu USO da su se sreli. Za Nadala nisam siguran.
        Last edited by NI; 06-10-14, 13:51.

Comment

@NI
          Pa nemožeš reći da tebe ne iznervira kad Novak izgubi od Isnera ili Karlovića,baš je i Novaka dobio Karlo u godini kad je osvojio prvi GS,Federera je dobio nakon Wimbledona 2008,Hewitta je dobio 2003 kad je branio naslov u Wimbledonu,jedino mu je Nadal pobjegao dvaputa u tiebrejku 3. seta,daleko od toga da je sramota izgubiti protiv Karla,ali opet mi je krivo kad Marin izgubi od njega,pogotovo sada u 35 godini

Posebno sam razočaran jer mu je i otišla prigoda za renking karijere,i to 8 mjesto koje toliko toga otvara na GS i mastersima,ali ajde bit će vremena s obzirom da do Zagreba brani samo 90 bodova,od njega očekujem do kraja karijere karijeru ala Berdih da bude konstantan do četvrfinala GS ,i ko zna,možda mu se opet poklopi sve ko na USO,nisam nikad očekivao da može do GS titule,ne očekujem ni drugu,ali nadam se da će me još barem jednom u životu ugodno iznenaditi

Comment

jel ste 100% sigurni da jos uvek vazi to 'GS pravilo' za WTF?

Comment

Originally posted by FeliLopez View Post
              Da, ima rulebook na ATP saju pa mozes da proveris

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Originally posted by FeliLopez View Post
                Nismo, samo 99.99%.

Originally posted by Mario Ancic View Post
                @NI
                Pa nemožeš reći da tebe ne iznervira kad Novak izgubi od Isnera ili Karlovića,baš je i Novaka dobio Karlo u godini kad je osvojio prvi GS,Federera je dobio nakon Wimbledona 2008,Hewitta je dobio 2003 kad je branio naslov u Wimbledonu,jedino mu je Nadal pobjegao dvaputa u tiebrejku 3. seta,daleko od toga da je sramota izgubiti protiv Karla,ali opet mi je krivo kad Marin izgubi od njega,pogotovo sada u 35 godini

Posebno sam razočaran jer mu je i otišla prigoda za renking karijere,i to 8 mjesto koje toliko toga otvara na GS i mastersima,ali ajde bit će vremena s obzirom da do Zagreba brani samo 90 bodova,od njega očekujem do kraja karijere karijeru ala Berdih da bude konstantan do četvrfinala GS ,i ko zna,možda mu se opet poklopi sve ko na USO,nisam nikad očekivao da može do GS titule,ne očekujem ni drugu,ali nadam se da će me još barem jednom u životu ugodno iznenaditi
                Odlicno se sjecam kad je Karlovic pobijedio Novaka u Madridu. Zasluzeno! I ne smatram da je Novak ucinio nesto jako pogresno. A Novak je, cak i 2008, bio bolji igrac od danasnjeg Cilica.

Novak je sam kriv sto je 2012. izgubio od Iznera u IW. Imao je brejk u prvom setu i izgubio ga. Protiv takvih servera je tako nesto nedopustivo. Nije mi bilo pravo.

S druge strane u Sinsinatiju 2013, Novak nije bio u dovoljno dobroj formi. Bio je jos uvijek u soku od poraza od Nadala u Montrealu nedjelju dana ranije. Poraz sam prihvatio kao realnost, jer kad Izner igra najbolje sto moze, nije ga lako pobijediti. Mislim da se nesto slicno danas desilo. Ivo je bio odlican, Marin ispod svog maksimuma. U takvim danima Cilic nije favorit u mecu sa Karlovicem. Sanse su otprilike jednake.
                Last edited by NI; 06-10-14, 17:47.

Comment

Originally posted by NI View Post
                  Nismo samo 99.99%.
                  bice dovoljno i toliko

tnx za oboje
                  Last edited by FeliLopez; 06-10-14, 14:30.

Comment

Tomic opet izgubio dobijen mec, bas kao i protiv Herberta nedavno.

Comment

Imao 3-0 i break loptu u trecem i onda nestao sa terena, 5 gemova Socka zaredom.
                      Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

Originally posted by retro View Post
                        Imao 3-0 i break loptu u trecem i onda nestao sa terena, 5 gemova Socka zaredom.
                        Dakle, iza one arogancije i nadmenosti se krije nesigurnost.

Comment

imam odvratan osecaj da ce "Srecko" sutra da nastrada od klinca i ucini mu taj plezir da napravi najbolju pobedu u karijeri (najbolje rangiranog igraca)

mada, bolje i to nego da 'nas' masakrira gladni Rafa

Comment

Rafa mozda i otkaze Sangaj, u pitanju je stomacni virus. Dokle vise upm
                            OVAKO

Comment

Kokinakis ipak nije uspeo da dobije Lopeza, iako je uzeo 1. set u TBu, a malo je falilo da Ze Zhang postane najveca legenda suicida, ali je i on izgubio u 3 seta od Benetoa

sigpic

with experience.

Comment

14-12 u TB, sreca sto nisam gledao

posle mu nije dao ni bp, bravo bravo...

Comment

Working...
                                X