Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters {06-12 oktobar, 2014}

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma nije, folira covjek vidi se to na terenu.

Edit: Sta ja ovde citam Gospode boze
    OVAKO

Comment

• Iskreno mislim da se Novak i Jelena stide te "pjesme". Bas jadno i covjek se tome mora sprdati samo.

Nadal ne izgleda uopste dobro. Ako ima upalu slijepog crijeva i igra, sam je kriv. Ali se jasno vidi da je potpuno iscijedjen, blijed je, jos jedan dokaz koliki je teniski fanatik ali ovakve stvari nije lijepo vidjeti.
      sigpic

Comment

• Ma koga briga za tu pesmu.. ja je do danas nisam ni čula (kada ste je postavljali kojekuda nisam ni htela da otvorim jer sam znala da je teška budalaština)... a njima je stalo sigurno do toga ko do lanjskog snega. Valjda čoveka može da bude sramota i da se stidi samo zbog svojih gluposti, a ne tuđih.

Igraju trenutno Zimonja/Nestor portiv Rosola/Južnog 3:4 (bez brejka)

Vidi što Viško čita forum
        Last edited by miloolja; 08-10-14, 13:40.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ipak, postoji i veci problem u ovoj prici - Lopez. On ladno nije sposoban da dobije Nadala i u ovom stanju
          sigpic

Comment

• Recite mi sto je Nadal napravio lose ovoga puta?

Ima upalu slijepog crijeva. Pokusava da izbjegne operaciju uzimanjem antibiotika. Kad se uzme izgubljeni trening, operacije mu mora uzeti 3-4 nedjelje. Znaci ako ide odmah na operaciju nema WTF-a za koji se tako dugo spremao. Ne zeli da donese odluku bez svog doktora.

Iz nekog razloga je odlucio da igra. I Novak je igrao u MC-u a nije trebao. Koji je taj razlog? Mozda profesionalizam i osjecej obaveze prema oraganizatorima a mozda i test neophodan da vidi da li moze sanirati povredu do WTF-a. Sto god da je razlog, nije napravio nista sto se moze osudjivati.

Comment

• Takve stvari je tesko kontrolisati, dzaba sve, ali ima upalu crijeva koja moze rezultirati pucanjem, s tim se ne igras.
              sigpic

Comment

• Sta je rekao Visko, tacnije sto je procitao od foruma?
                OVAKO

Comment

• NI, jedna stvar je neka "obicna" povreda, ali igrati sa upalom slepog creva je suludo, sto znaci da je ili su on i ceo njegov tim totalni bolesnici ili foliraju...e pa meni je nekako lakse da verujem da foliraju, a ne da toliko Nadalu ugrozavaju zdravlje
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Takve stvari je tesko kontrolisati, dzaba sve, ali ima upalu crijeva koja moze rezultirati pucanjem, s tim se ne igras.
                    Da li sumnjas da je Nadal dobio vrhunski medicinski savjet ili mislis da mu mi mozemo dati bolji?

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Ni prvi ni poslednji put da igra ocajno u ovom delu sezone...
                      To stoji. Nadal od kad je postao profesionalac 2004 pa do danasnjeg dana osvojio je svega 3 turnira koji se igraju posle US Opena: 2005 Madrid kad se jos igrao u dvorani na hardu i Peking i Japan 2010. Medjutim ovde nije u pitanju losa forma nego nesto drugo. Cim on servira prvi servis prosecno 160 kmh znaci da ga muci nesto. Mislim da ne folira.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Da li sumnjas da je Nadal dobio vrhunski medicinski savjet ili mislis da mu mi mozemo dati bolji?
                        Dobio je najbolji moguci sigurno, ali opet takve stvari je gotovo nemoguce kontrolisati. On se isteze pri svakom pokretu, trosi mnogo energije, mogao je lagano da propusti Sangaj, trenira u laganom ritmu i opet izbjegne operaciju i jednostavno vidi u Bazelu/Valensiji dje je. Jasno je da ako ode na operaciju od Londona ove godine nema nista u svakom slucaju.
                        sigpic

Comment

• Zasto je Raonic predao?

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Sta je rekao Visko, tacnije sto je procitao od foruma?
                            Ma šalim se malo.. čim sam napisala da igraju Nenad i Nestor i rez... odmah je i on to rekao
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Temperatura
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Zasto je Raonic predao?
                                Zbog bolesti, odnosno visoke temperature. Još neko ima virus čini mi se...

Ijao ovaj Feli... ništa ni ovoga puta
                                Last edited by miloolja; 08-10-14, 13:54.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X