Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters {06-12 oktobar, 2014}

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije smesno Bojana al ajde.
    OVAKO

Comment

• Ne krece se Nadal, jbga, nek odradi ovo do kraja, ispostovao je turnir, valjda nece pogorsati stanje
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Nije smesno Bojana al ajde.
        normalno da je smesno kad mu ne verujem, samo lud covek bi se kockao sa zdravljem
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          normalno da je smesno kad mu ne verujem, samo lud covek bi se kockao sa zdravljem
          Onda spored tebe sta je razlog ovakvog izdanja?
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Niki View Post
            Dobra sala je vrlina. Posebno sala na "svoj" racun. To je talenat, ljepota, a ne mana.
            Sumnjiva si Niki odavno. Malo manje ocigledno

Comment

Onda spored tebe sta je razlog ovakvog izdanja?
              Ni prvi ni poslednji put da igra ocajno u ovom delu sezone...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                Fino znači Dominic opravdava ulogu budućeg (mog) favorita kada Novak ode, dobar i na hardu što nisam očekivala ovako brzo , servis je malo problem cini se barem po statistici da ipak može puno bolje u tom segmentu.
                Ne možemo baš ni svaku Novakovu rekciju predvideti,igraju prvi put mora i stav pokazati za buduće susrete
                Pa ja ko velim često treniraju zajedno, nema potrebe da plaši momče mlado...

Nije uopšte toliko loše servirao, ali Novak je imao nekoliko kolosalnih riterna, pored onih uobičajenih... čak mu ni statistika nije toliko loša 70% na prvi, 42% na drugi ali Novak 81%/58%... jednostavno Domi nije imao sreće sa žrebom.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Ja kad sam procitao naslov u novinama "tenis preci od zdravlja", samo sam ovu facu sklopio .

Rafini navijaci vi mu slepo verujete ali to da on toliko voli tenis pa da bi dozvolio da ugrozi svoje zdravlje zbog par meceva je zaista ludost ravna gluposti. Tako da nema sanse da cu da poverujem u to da on igra pod nekom jacom povredom.
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Ja ne razumijem šta Nadal radi i šta i kome pokušava pokazati ili dokazati, ako je stvarno tačno to sa slijepim crijevom zašto onda uopšte igra, nije mi jasno nikako
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Stvarno morate da prestanete da mu slepo verujete

Comment

• Nadal odradjuje profesionalno svoj posao. Igra koliko moze i nada se ad ce izgubiti. Pred njim je velika odluka. Da li na operaciju prije WTF-a ili ne. Toliko se spremao za Pariz a sada, sa upalom slijepog crijeva, tesko da moze biti potpuno spreman. S druge strane ni Novak nece biti potpuno spreman. Rekoh, pred njim je velika odluka.

Dr Ivo u finalu.

Comment

• Vi ne mozete da shvatite nesta, ocigledno je to. Slepo crevo mu nije puklo, vec je u pocetnoj fazi. Doktor je rekao da se to moze spreciti antibioticima ili lekovima, sta god vec, za da ne ide pod noz odma. Valjda ce na operaciju nakon zavrsetka sezone, a mozda i nakon ovog turnira, ko zna.

Mozda igra zbog to sto nece da izgubi poene i zbog to sto je ove sezone vec previse turnira propustio...

Sramota je da mislite da on glumi, pa nije valjda Holivud glumac da ovo sve tako lepo iscenira, da glumi po terenu. Mislim dajte...
                          OVAKO

Comment

• nece moci sa Johnom to je sigurno,ovo je ocajno (nadam se da uzrok nije slepo crevo)
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Razumem da ima povredu neku, nije u formi ili šta već, ali da je u pitanju slepo crevo, ma koliko benigna upala bila (a kaže da se valjao od bolova ).... ne mogu da prihvatim... ako već izmišljaju nek izmisle nešto adekvatnije... ili šta već rade...
                              A da je u fizičkom problemu jeste, no šta ga izaziva...?
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Vi ne mozete da shvatite nesta, ocigledno je to. Slepo crevo mu nije puklo, vec je u pocetnoj fazi. Doktor je rekao da se to moze spreciti antibioticima ili lekovima, sta god vec, za da ne ide pod noz odma. Valjda ce na operaciju nakon zavrsetka sezone, a mozda i nakon ovog turnira, ko zna.

Mozda igra zbog to sto nece da izgubi poene i zbog to sto je ove sezone vec previse turnira propustio...

Sramota je da mislite da on glumi, pa nije valjda Holivud glumac da ovo sve tako lepo iscenira, da glumi po terenu. Mislim dajte...
                                Ne dao Bog da mu je puklo, je l' si ti normalan?

ali sama ideja da moze svakog trenutka da mu se zakomplikuje situacija, a on igra mec umesto da je kuci je suluda

Raonic je predao zbog bolesti, 3 dana ima ogromnu temepraturu i niko to nije znao, ali kod ovo je druga situacija, drama queen
                                ako pobedi-najveci borac ikad, ako izgubi-jbg. pokusao je ali nije uspeo realno win-win situacija, Nadalov tim ovo praktikuje jos od 2005. godine, ali i dalje ima naivnih

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X