Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters {06-12 oktobar, 2014}

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Berdih pobjedom sutra preskače Čilića, šta ono kažu pravila, jel upada Čile ako bude van 8

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
      Jedan set odigra kako treba i odma se proglasi pobednikom. Druga dva seta su pokazitelj ko je ovde zapravo pobednik a ko gubitnik.
      Ili mu doslo zlo od pomisli da ce morati ponovo da igra sa Novakom.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
        Berdih pobjedom sutra preskače Čilića, šta ono kažu pravila, jel upada Čile ako bude van 8
        Upada ako Stan bude top 7, a to ce se najverovatnije desiti
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• U svaki moguci rezultat koji se desio ovde sam verovao da je dogodljiv, tj da moze da se desi. U svako iznenadjenje koje se dogodilo. ALI da ovogodisnji David Ferer moze da dobije Mareja ovde u Sangaju. E to sam stvarno svrstavao u domen naucne fantastike. Verovatno je umor i tri uzastopne nedelje igranja za Endija prevagnuo. Mislim igrao je i Ferer na tri uzastopna turnira ali je vec u svojim prvim mecevima gubio i kod njega to nije faktor.
          Mada kada se pogledaju Marejevi rezultati ove godine nije ni cudo. On je jedino Cilica uspeo da pobedi od svih top10 igraca protiv kojih je igrao.
          Last edited by Sandugp; 09-10-14, 09:54.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bojkotovanje Novakove forme, Federer će sutra pobjeći

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Bojkotovanje Novakove forme, Federer će sutra pobjeći
              I na kraju ce ponovo Berdih da nastrada

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Hvala NI ,nije teško zaključiti po godinama kako je bilo, ali to i dalje kao ni ovaj današnji poraz Andy-a ne menja moj generalni stav o match up-u Novak Murray.
                I svakako mi je draze videti Davida u QF ako Novak prodje u isto.
                Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Ili mu doslo zlo od pomisli da ce morati ponovo da igra sa Novakom.
                  Moguce... Ne znam ko bi voleo da igra protiv istog igraca 3 puta za redom i da jedno 90 posto bude siguran da ce opet izgubiti.
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                    Moguce... Ne znam ko bi voleo da igra protiv istog igraca 3 puta za redom i da jedno 90 posto bude siguran da ce opet izgubiti.
                    Federer, još sa postotkom od 100

Comment

• Kakav crni Novak, zasto mislite da se sve stalno vrti oko njega?
                      Njemu je Ferer direktan rival za London, normalno da je isao na pobedu i da bi sigurno prihvatio da je sad pobedio a pukao od Djokovica u QF....

sigpic

with experience.

Comment

• Sutra ce Novak oduvati Ferera kao partal
                        OVAKO

Comment

• Kakva statistika ali zato tu je uvek problematična realizacija na drugi

Last edited by miloolja; 09-10-14, 10:09.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Изненађењима никад краја на овом турниру, добро је што не идем у кладионицу, па зар и Мареј да поклекне? ц,ц,ц,ццц....
                            sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Kakav crni Novak, zasto mislite da se sve stalno vrti oko njega?
                              Njemu je Ferer direktan rival za London, normalno da je isao na pobedu i da bi sigurno prihvatio da je sad pobedio a pukao od Djokovica u QF....
                              Bojana pobugu, pa zezamo se. Sa pobjedom nad Fererom, on bi bio 8. u trci za London. Ovako je 10. Jos ima vremena naravno, ali mislim da je ovim porazom sve sanse na manje od 50% da se plasira. Eventualno odustajanje Nadala bi ga izvuklo.

Comment

• Sa osvojenih 500 bodova na sljedećem turniru je on unutra...ionako konkurencija ništa do kraja godine kako treba neće osvojiti...tako je svake godine...uvijek neka žestoka borba, a niko ništa ne skupi bodova

Comment

Working...
                                X