Originally posted by b64Milos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Rossonero View Post
De Jong vec cini mi se sedmi (7) ili cak osmi (8) ! kapiten Milana u ovoj sezoni, CIRKUS
EDIT: bio je ofsajd kod gola MilanaLast edited by Miletić; 15-02-15, 14:44.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Roma,Inter,Milan nikad na tiket,ne mogu da navijam za protivnicke timove,zato izbegavam da ih igramDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Znao sam da ce promasiti,igamo ko ku...c veceras.Cezena bolja bila.Kad god je Roma kiksnula,mi smo imali lake protivnike koje nismo uspeli da pobedimo i da se odvojimo.Alegri majstor za gubljenje titule.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ogbona se plasi lopte,Bonuci kiksara nevidjena,Pirlo udavi loptu,znaci covek je prespor na terenu,mislim da je doslo vreme da ide u penziju,Vidal je u kanalu vec dugo vremena.Pogba odigrao slabo danas,Ljorente imao jedan dobar potez na mecu kad je primio loptu i napravio penal koji je promasen ma uzas.Morata pokazao najvise na terenu,a brat Alegri pravi izmene u 87. minutu kao da ce za tih 5 minuta uraditi nesto.Dreams are coming true.
Comment
-
Osetan pad i igri Juveta ove sezone. I očekivalo se to po odlasku oca i dolasku one neznalice. Što je dobro po Juventine je to što je Roma posle poraza od Bajerna još gora od Juventusa. Ovakav pad u igri stvarno nikad nisam očekivao. Nikad Rudi neće osvojiti skudeto kad ove sezone nije uspeo da iskoristi ovu situaciju.Last edited by HeadBurn3r; 15-02-15, 23:35.
Comment
-
Jesu uzasni ovi rezultati Rome, ali da se ne lazemo..
Castan, Maicon, Holebas, De Rossi, Pjanic, Strootman, Totti, Iturbe, Ibarbo, svi oni fale, a uz to dodati da su danas Doumbia i Gervinho igrali, iako su tek u petak stigli u Rim, a Rudi koliko god genijalan bio tesko je i njemu s ovim sto sad ima da ostvaruje neke rezultate..
Kad se svi ovi vrate, nema dileme da ce biti bolje, puno bolje
Comment
Comment