Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Igramo u velikim oscilacijama.Imali smo veoma los period igara kada smo u 5 meceva imali 4 neresene utakmice,gde smo realno mogli da izgubimo na 2 od tih 4,ali smo se nekim cudom izvukli.Evo sada opet imamo neku igru,ali plasim se da ce nas uhvatiti opet kriza pred dvomec sa Dortmundom i onda cemo biti u kanalu jedno 2-3 meca u ligi pa onda opet u krug.Nadam se da gresim,svakako mislim da zasluzujemo top 8,mozda u ovom trenutku najrealnije.A za osvajanje LS treba jos mnogo da radimo i da jos mnogo ulozimo novca u pojacanja.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bravo Roma oborila si sve tikete ovog sveta...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Stavim Romu na tiket,i izbrisem,reko dolazi X i u kupu nisu mogli da ih dobiju,i eto bio sam u pravu,mada svakako sam pao tiket
Sutra pobedom protiv Udinezea idemo na +9Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment