Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bas me iznenadila lagana pobeda Milana, ne toliko rezultatski jer je poznatu da Napoli igra toplo-hladno, vec zbog dosta sigurne igre i kontrole utakmice, zbog neprimljenog gola i konacno povezanosti linija...
Armero igrac utakmice, mnogo mi je zao coveka, u senci je losijeg igraca De Silja, zato sto je ovaj Italijan i vrlo mlad i prozvali su ga novi Maldini bez razloga, pravi razlog je sto treba da se proda dobro pa mora da igra a Pablo za njega izmislio fudbal...
Montolivo isto prijatno iznenadjenje jer je povratio formu posle duge pauze sto nije lako
Menez najbolji igrac Milana.
Lopez konacno na svom nivou u poslednjih nekoliko meceva, cini mi se da se konacno privikao i uhvatio pravi ritam i brani odlicno
da se razumemo, jos je to jako daleko od sjajnog ali vidi se bar neki napredak sto ohrabrujeLast edited by Miletić; 15-12-14, 01:14.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostLopez konacno na svom nivou u poslednjih nekoliko meceva, cini mi se da se konacno privikao i uhvatio pravi ritam i brani odlicno
da se razumemo, jos je to jako daleko od sjajnog ali vidi se bar neki napredak sto ohrabrujeGolmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Gran Gala del Calcio - dodele nagrada za 2013
AIC Best XI: Buffon; Darmian, Barzagli, Benatia, Asamoah; Pogba, Pirlo, Vidal; Immobile, Higuain, Tevez
Najbolji trener: Antonio KonteGolmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Originally posted by b64Milos View PostNe bih se ja bas uzdao u njega na duge staze.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by b64Milos View PostNe bih se ja bas uzdao u njega na duge staze.
Otac svega za drugog oca svega, ralno kao jedan i jedan dva, prosta matematika
http://novovrijeme.ba/raul-del-piero...-svih-vremena/
Comment
-
Originally posted by Miletić View Postjedino ako Raul nikad nije cuo za Franceska Totija
I naravno da je cuo za Tottija, ali totalno nebitan igrac u najelitnijem takmicenju.
Comment
-
ukusi su razliciti i to je totalno subjektivno i nepristrasno misljenje s moje strane...
ali ok, ako cemo objektivno i ako cemo uzeti u obzir ucinak u Ligi Sampiona onda je Alex totalno nebitan igrac ako ga uporedis sa Maldinijem koji je uzeo 5 titula.... odigrao vise utakmica za reprezentaciju...VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View Postukusi su razliciti i to je totalno subjektivno i nepristrasno misljenje s moje strane...
ali ok, ako cemo objektivno i ako cemo uzeti u obzir ucinak u Ligi Sampiona onda je Alex totalno nebitan igrac ako ga uporedis sa Maldinijem koji je uzeo 5 titula.... odigrao vise utakmica za reprezentaciju...
Comment
Comment