Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Milan neocekivano lako do 2:0, Honda
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Janković: Ne plašimo se Milana, nema više onaj stari sjaj

Veliki igrac je taj Bosko Jankovic!

Comment

• Honda pokidao danas,velika pobeda Milana na teskom gostovanju.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Egzekutor !

Comment

• Ovako nekad Mikoli davao golove
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Bonera usao u 85', Milan prima gol u 87'

Vazna pobeda na teskom gostovanju, sada ni pogled na tabelu nije toliko los, pristojno sasvim

najvise me raduje kada vidim sta radi nas bivsi napadac u liverpulu, tek sad vidim pravu razmeru kancera kog smo se oslobodili u vidu Balotelija... jos nam oni dali pare za to

edit: trula jabuka sto kaze gazda Silvio
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Comment

• Macari moli Boga da se ne povrede Palasio ili Ikardi...
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

• Budi smeker daj sam otkaz nemoj da te najure, budi gospodin.
                    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Ovako nekad Mikoli davao golove
                      Jel me lozis da si se setio Mikoli-a?! Aaauuuuuu Ja skroz zaboravio na njega. kao da je igrao pre 100 godina..

Naklon brate.

Izivnjavam se Brajkiju i ostalim moderatorima na spam postu
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Kaže brat PRINCE taj Luka Jović hajpovan, kaže nije potencijal veličine ogromne, tako kaže.
                        Brate ja sam ga mozda vise gledao uzivo nego pojedini menadzeri, mozda cak vise i od roditelja Odgovorno tvrdim da je to jedna spicina vrhunska... E sad da li ce on da se ozeni nekom ,,Sorajom, Stanijom itd itd'' to ne znam, mozda pocne da se kocka, mozda bude nanizao ozbiljne povrede. Ono sto je on trenutno, klinac od nepunih 17 godina...odavno nije vidjeno ovde u raspaloj srpskoj ligi.
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                          Jel me lozis da si se setio Mikoli-a?! Aaauuuuuu Ja skroz zaboravio na njega. kao da je igrao pre 100 godina..

Naklon brate.

Izivnjavam se Brajkiju i ostalim moderatorima na spam postu
                          A brate nije on tako davno igrao,igracina velika,uvek trpao 20+ golova u sezoni za Palermo
                          Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                            Budi smeker daj sam otkaz nemoj da te najure, budi gospodin.
                            Ivzukao se stari ziheraš.

Comment

• Kazniti sudiju što nije dao Tevezu crveni zbog foliranja.

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                                Brate ja sam ga mozda vise gledao uzivo nego pojedini menadzeri, mozda cak vise i od roditelja Odgovorno tvrdim da je to jedna spicina vrhunska... E sad da li ce on da se ozeni nekom ,,Sorajom, Stanijom itd itd'' to ne znam, mozda pocne da se kocka, mozda bude nanizao ozbiljne povrede. Ono sto je on trenutno, klinac od nepunih 17 godina...odavno nije vidjeno ovde u raspaloj srpskoj ligi.
                                Pa to bas nista ne mora da znaci, kad se setim sta je Nikola Dzigi Ninkovic bio u mladjim kategorijama, bas bas retko vidjeno ovde pa evo sad sry za spam
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X