Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ko da ti se sad ne dešavaju iste stvari...Novak najbolji retern ikad, Novak najbolji igrač ikad, Novak najbolji BH ikad, najbolje kretanje ikad, Andy velika 4, Andy "istinski 1", Federer loš čovjek, najbolji poen ikad, najbolji meč ikad...

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
      Koliko je Federer izreklamiran od strane komentatora, sponzora i svih ostali pa gledam nekim dan snimak meca iz 2004, 2005 pa oni njega su tada nazivali GOAT-om i tim stvarima pa o cemu mi tu pricamo samo i jedno na osnovu tehnike i te elegancije. Prvi je probio barijeru poslije Samprasa pokupio sve najbolje sponzorske ugovore i to je bilo to

Naravno da Federer ne bi nikada bio ovo da nije bilo Rafe i obrnuto a to da Rafa nece nikad biti kao Fed ,mozda ako pricamo o sponzorskim ugovorima.

EDIT: Pa shminka ti ne navijas za Feda , o cemu pricas Mislim ti si postovalac lika i djela Federera
      Ma da,titulu osvojio nije, samo je imao tu tehniku (koja da se ne lazemo nije ni toliko bitna u tenisu) i te elegancije ( koja je tek nebitna, jbg. nije mu ovo balet)
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Neko nevjerovatno svojatanje od strane Francuza, Njemaca, Engleza i Amerikanaca mi je uuvijek bilo fascinantno. Nemam ja problem sto oni navijaju za njega, ali sto ne postuju onog preko puta je bas drsko i bezobrazno. Svi ga oni gledaju kao svog, mada jak je i Rafa tu sto se spanskog govornog podrucja tice.
        sigpic

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
          Precjenili su mnogi ovdje Nisikorijevu defanzivu,jeste on tu solidan ali jos uvijek ne moze da se poredi sa Djokovicem ili Marejem a mislim da nikad nece ni moci.Jedna duboka lopta mu pravi problem koji je jos i mnogo veci ako ju je poslao fizicki jaci igrac od njega kao sto je slucaj bio sinoc.Protiv Djokovica je takodje imao problem ali Novak jednostavno nije bio dovolno agresivan i prepustao mu je inicijativu u poenima.Al opet nadam se da Kei nece ni pokusavati drastivno da popravi ovaj segment igre iz 2 razloga.Prvi,jer se bojim da bi onda njegov napadacki potencijal opao a onda bi ga bilo mnogo manje lijepo gledati i drugi jer mislim da moze do slema i bez toga.Jednostavno,treba da igra agresivno hvata tu lopticu u penjanju jer je u tome trenutno najbolji na turu.Takodje,trebalo bi da ide vise na mrezu jer ipak nema dovoljno snazne udarce da probije svakog protivnika a ogromnu prednost pravi u razmjenama.Naravno,cestitke za Cilica koji je bio maestralan sinoc,smatram da je pobjednika odlucilo bolje pripremljena taktika prije meca tako da svaka cast i za Gorana.Cilic je od pocetka znao sta hoce a stekao sam utisak da je Nisikori smatrao da je dovoljno da igra kao i do sada protiv Marina i da ce biti u redu.
          Odlicna analiza.

Nishikori mora ostati agresivan, nema on tijelo za defanzivu. Mora ici vise na mrezu.

U muskoj konurenciji smo imali 3 (velika) iznenadjenja. Lak poraz Federera, poraz Djokovica i lak poraz Nishikorija. U sva ta tri meca pobjednik je iznenadio porazenog, porazeni je bio takticki i psihicki nepreman za igru pobjednika.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Ma da,titulu osvojio nije, samo je imao tu tehniku (koja da se ne lazemo nije ni toliko bitna u tenisu) i te elegancije ( koja je tek nebitna, jbg. nije mu ovo balet)
            Sa 4 GS nekoga nazivati GOAT-om, pa o cemu mi tu pricamo? Pa nije sigurno zbog rezultata, pa Nadal nije spomenut u tom kontekstu sve dok nije dosao do 13, 14 GS

Bitna je tehnika ali nije najbitnija

Comment

• ha ja, bolje ne imati tehniku, pa od zadnjih 12 komada ne igrati 6

odosmo opet gdje ne treba, prskaj prekidaj

Comment

Sa 4 GS nekoga nazivati GOAT-om, pa o cemu mi tu pricamo? Pa nije sigurno zbog rezultata, pa Nadal nije spomenut u tom kontekstu sve dok nije dosao do 13, 14 GS

Bitna je tehnika ali nije najbitnija
                To ti dovoljno govori pod kakvim je pritiskom igrao i sa cim se on borio u svojoj karijeri, sto samo doprinosi njegovom statusu GOATa.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Jbg ljudi koliko god Makelele osvojio i koliko god znacio za svoje ekipe nikad ga ljudi nece staviti u istoj recenici sa Ronaldinjom, pa koliko god duze i trajao, vazda bilo i bice.

Daleko od toga da Nadal nije atraktivan, da nema nenormalne poteze, pa njegov napredak je izvanredan ali ljudi gledaju ljepotu igre, a tu je Federer nenadmasan.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    ha ja, bolje ne imati tehniku, pa od zadnjih 12 komada ne igrati 6

Vrlo iskusno tako reci mudro...
                    Sto se tice talenta osecaja za igru i tehnike tu je Fed u odnosu na Nadala koplje ispred. ALI kada bi samo to bilo bitno ...
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      ha ja, bolje ne imati tehniku, pa od zadnjih 12 komada ne igrati 6

GOAT sa 4 GS, kakva brutalna reklama, ali posto je to bio ambis tenisa i najgori period ikad morao je biti nadjen teniser koji ce privuci publiku i eto izabran je Roki.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        To ti dovoljno govori pod kakvim je pritiskom igrao i sa cim se on borio u svojoj karijeri, sto samo doprinosi njegovom statusu GOATa.
                        On se sa tim borio? Pa on je uzivao u svakoj izgovorenoj recenici a da je pomenut u tom kontekstu. Svi znamo koliko mu to znaci.

Comment

GOAT sa 4 GS, kakva brutalna reklama, ali posto je to bio ambis tenisa i najgori period ikad morao je biti nadjen teniser koji ce privuci publiku i eto izabran je Roki.
                          Ma to imao srecu nevidjenu, izvukao ga NIKE iz bubnja. Kuglici sa svojim imenom koja je izvucena iz tog dobosa treba vecno da bude zahvalan ...
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Da Nalbandijan nije mislio o iljadu drugih stvari, da je Hjuit iskoristio puni potencijal i da ga povrede nisu sjebale, Has isto, o Safinu bolje da ne pocinjem, imao bi on mnogo tezak posao.

No ko je kriv Djokovicu sto Marej uzima dva Slema preko njega, sto Vavrinka i Cilic u njegovom zenitu dolaze do Slemova?
                            sigpic

Comment

On se sa tim borio? Pa on je uzivao u svakoj izgovorenoj recenici a da je pomenut u tom kontekstu. Svi znamo koliko mu to znaci.
                              Da si tada pratio tenis, kao sto nisi i citao izjave, video bi da je on milion puta izjavio da je Sampras predaleko i da je prerano uopste o tome govoriti.

sigpic

with experience.

Comment

• pa nije nista strasno za prekidanje, ali opet pocinjete da vrtite iste price. Mnogo bih voleo sledece sezone da vidim nove sampione, s tim sto bih iskreno voleo i ovi "matorci" da ostanu glavni doduse u mnogo manjoj meri, ali bih isto tako voleo da gledam malo tenisa, ova sezona mi bas nesto krnjava
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X