Originally posted by kreso34
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostSta pricas, prosle sezone Azarenka pobedila Serenu u Cincinatija i izgubila u tri seta na USO-u, i to mislim da je servirala za mec.
Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Sonja View PostCestitke Katji, prvo polufinale Slema...zasluzeno
Vika losaaaa, lose kretanje, namestanje...ma sveTreba ici kuci, sanirati povredu i trenirati ludo da bi se vratila gde joj je mesto
SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
live temahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Komentarisanje meceva u uživo temi.
Ništa ovi admini ne rade.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
zato imamo modovehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostIma peca čakiju u svojoj pecaroškoj opremi, možemo stanjiti koliko je potrebno
za njega barem ima lijeka, za Murrayevu fizičku spremu teško
Lošu je Endi kalkulaciju napravio. On kao napadač može set, set i po, previše ga potroši takav način igre. Mlati lopticu punom snagom i to ide, dokle ide. On pokušava da nađe novu igru ali su mu koreni stare duboki. Teško rešiv je to problem, zato je Lendl i digo ruke.sigpic
Comment
-
Operacija je trebala da sanira povredu, sada to sto se konstantno hvatao za ledja je vise psihicke prirode nego fizicke (po meni). Ali je ipak kondiciono losiji od Djokovica na duge staze. Novak nije uradio nista specijalno, i znao je da ce mu to biti dosta za ovakvog Mareja (koji je u prva dva seta bio odlican ali kasnije fizicki pao i nije mogao da isprati tempo).
Losa stvar za Novaka je to sto je Endi u skoro svakom Djokovicevom servis gemu imao brejk loptu, ali je dobro to sto je veliku vecinu Novak spasao. Opet kada se sve sabere i oduzme, nista specijalno nismo mi imali za videti, sem Endijevog odlicnog forhenda. Ali protiv Skota Novak jednostavno ne moze drugacije: dva puta ima brejk prednosti u drugom setu i oba puta se Marej vraca. Sramota zaista, ako me nesto nerviralo onda je to i jos nekoliko vrlo smesnih riternova na Endijev drugi servis.
Protiv Nisikorija verujem da ce biti dosta konkretniji Novak, videcemo kakav ce rezultat biti.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Vidim svi pominjete FH, i slazem se sa vama da je bio brutalan, ali ni BH nije zaostajao, pogadjao je dijagonale kako je hteo, a defanzivno je bio fantastican. Ne znam pravi razlog zasto je Endi napravio toliko neiznudjenih u prva dva seta, jeste on napadao, ali vecina njegovih napada su bili efektivni i uspesni, po meni fantasticno je birao momente kada ce da "opali" viner. Vecina tih gresaka su posledica nekog loseg tajminga i momenta dekoncetracije i zakasnelog postavljanja, uopste nije toliko gresio u napadu. A ne verujem da je do fizicke spreme ( u ta prva dva seta)
U svakom slucaju da je Novak uzeo prva dva seta bio bih prezadovoljan, ali i ovako je odlicno, nisam ocekivao ovako solidne i stamene partije, ali mi jos skripi njegov napad, tesko pronalazi dubinu, morace to da se sredi za RogeraIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Protiv Rodzera ce to da deluje mnogo efikasnije, usotalom videces i sam ....
Svaki ali bukvalno svaki mec Djoko - Marej je smorcina uz po koji ekstra potez udarac i slicno ...Last edited by Sandugp; 04-09-14, 11:14.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment