Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• још ако и Рафа одкаже?
    sigpic

Comment

• The winner of Monday's US Open final between Kei Nishikori and Marin Cilic will receive an additional 800 points.

Comment

• Znaci oni su dodali bodove juce iz finala, samo je ostalo da nagrade pobjednika.

Nece otkazati, doci ce spreman da osvoji jos to sto mu fali.
        sigpic

Comment

• Bravo majstore još jednom

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Nece otkazati, doci ce spreman da osvoji jos to sto mu fali.

Comment

• Najpravednije bi bilo da uz Marina ode i Kei i Milos i Bugarce. Ali iskopace David i ovaj zavrsni i pojebace nekog od malopre pomenutih. Pazite sta sam vam rekao.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Realno Nadal je najblizi prvom mjestu na kraju godine. 1300 se lako nadoknadi ako je fizicki spreman, ko zna sta ce i koliko Djokovic igrati i koliko ce biti fokusiran. Federeru odgovaraju uslovi najvise, ali je pitanje moze li da izdrzi takav ritam.

Ide jedan od David/Tomas i ako se uozbilji Marej nema sile da Milos i Grigor mogu prije njega.
                sigpic

Comment

• а ко је добио онај бонус од милон долара?
                  sigpic

Comment

• Završni bez Davida i Berde mora da se desi, višak su tamo

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Realno Nadal je najblizi prvom mjestu na kraju godine. 1300 se lako nadoknadi ako je fizicki spreman, ko zna sta ce i koliko Djokovic igrati i koliko ce biti fokusiran. Federeru odgovaraju uslovi najvise, ali je pitanje moze li da izdrzi takav ritam.

Ide jedan od David/Tomas i ako se uozbilji Marej nema sile da Milos i Grigor mogu prije njega.
                      Necemo mi od Nadala videti nekog tenisa ove godine. Ako vidimo i ikakvog tenisa.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja nesto mislim da ocemo i da ce biti dobar. Kad god ima pauzu on se dobro vrati. 2015. ponovo moze biti njegova godina, da osvoji barem dva Slema.

Ali za WTF mozda bolju priliku nece dobiti.
                        sigpic

Comment

• има Ноле добру залиху за крај, па ваљда ће и он ншто од бодова још да кљуцне?
                          sigpic

Comment

• U ovom trenutku tipujem na

Djokovic
                            Nadal
                            Federer
                            Vavrinka
                            Cilic
                            Nisikori
                            Ferer
                            Marej

Ali posto ce Kei odustati zbog povrede ide i Berdih
                            sigpic

Comment

• Какав Рафа? Чилић га има у тефтеру...
                              sigpic

Comment

• Evo me svratih malo da pomenem da su dva igraca koje sam najavljivao osvojili po jedan GS.

Cilic je od strane moje velikosti najavljen jos prije pola godine.

Kako dade po zadnjici mnogima.

Brao Marine. Izdominirao si.

Đolje ocekivano... Vise je postalo tuzno. Nisam ni imao zivaca i vrijemena da svrcem i komentiram njegovu igru... Vise je postalo i tuga gledat njegove meceve...

Ali 10 slemova, toliko mastersa, toliko pobjeda na sljaci... Karijera za respektiranje.
                                Last edited by Glavonja; 09-09-14, 01:51.

Comment

Working...
                                X