још ако и Рафа одкаже?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Najpravednije bi bilo da uz Marina ode i Kei i Milos i Bugarce. Ali iskopace David i ovaj zavrsni i pojebace nekog od malopre pomenutih. Pazite sta sam vam rekao.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Realno Nadal je najblizi prvom mjestu na kraju godine. 1300 se lako nadoknadi ako je fizicki spreman, ko zna sta ce i koliko Djokovic igrati i koliko ce biti fokusiran. Federeru odgovaraju uslovi najvise, ali je pitanje moze li da izdrzi takav ritam.
Ide jedan od David/Tomas i ako se uozbilji Marej nema sile da Milos i Grigor mogu prije njega.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostRealno Nadal je najblizi prvom mjestu na kraju godine. 1300 se lako nadoknadi ako je fizicki spreman, ko zna sta ce i koliko Djokovic igrati i koliko ce biti fokusiran. Federeru odgovaraju uslovi najvise, ali je pitanje moze li da izdrzi takav ritam.
Ide jedan od David/Tomas i ako se uozbilji Marej nema sile da Milos i Grigor mogu prije njega.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Evo me svratih malo da pomenem da su dva igraca koje sam najavljivao osvojili po jedan GS.
Cilic je od strane moje velikosti najavljen jos prije pola godine.
Kako dade po zadnjici mnogima.
Brao Marine. Izdominirao si.
Đolje ocekivano... Vise je postalo tuzno. Nisam ni imao zivaca i vrijemena da svrcem i komentiram njegovu igru... Vise je postalo i tuga gledat njegove meceve...
Ali 10 slemova, toliko mastersa, toliko pobjeda na sljaci... Karijera za respektiranje.Last edited by Glavonja; 09-09-14, 01:51.
Comment
Comment