Izgleda da nikoga sem Stivija, eventualno par pojedinaca, nije briga kakav ce ishod biti. Iako je sezona uveliko zavrsena, sraman pristup.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Jbte gledam ove njegove saigrace i golema me neka tuga u trenutku obuzela, jeste da ne pratim fudbal vec par godina, ali nekako kao da sam upravo shvatio da nikada vise necu osetiti onu strast kao klinac kada sam gledao legende ovog sporta. Kao druga igra da je bila, da se igrala za neku drugu strast. Ne znam, nisam pametan, ali mi je svakako drago sto sam propratio za mene zlatan period fudbala. Legendo hvala ti za sveIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ne kontam šta je Vila planirala sa onom taktikom,nabili zadnju liniju do centra a vamo Long i Mane,ne zna se ko je brži ,ovo ide Šervudu na dušu bez obzira na to što je Sautempton ima malo i sreće kod golova ,Mane cele sezone mulja nešto i muči se da zabije,sad ubode bingo i obori rekord ni kriv ni dužan
Ne znam šta su pripremili za Arsenal al ne sme se ovako zajebavati u finaluLast edited by saburo sakai; 17-05-15, 00:04."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Sto ga ne ozracise pre mesec/dva... ovako ostalo samo dva kola, pa pauza.
Nagadja se da li je Nasrijevu ili Zabaletinu...?
Velika lova, veliki timovi Premijer lige, velika i dugacka odsustva od kuce, lagodan zivot,
Rambo kaze:
Koža, klima, siber-dah
bas-refleks i stereo
frizurica sredjena
pomorandza cedjena
brodski podovi
morski plodovi
podno grijanje
intimno brijanje
eee pa ne moze to za dzabe, moras "platiti porez" za tako nesto
Verujem da je to sve normalna pojava (mislim na fudbal) i da ne postoji neko ko je "cist", tako da kreteni su Kompany i Teri, ne zato sto su to radili, nego sto ih provalise.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
neverovatno,lester kida ko Barsa
dobra partija Kambijasa i Kinga
nego,vidim Dzonson je ponovo na terenu,mislio sam da je u zatvoru"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
As is usually the case in such situations, the nasty rumour aimed at destroying Vincent Kompany’s character appears to have been started on social media by trolls.
A simple Google search for the words “Zabaleta Kompany” brings up a page on Reddit which has now been discredited.
Comment
Comment