Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko je Lambert beskoristan u ovoj tekmi da je to strašno , ali zato Čan kako drži Azara u džepu
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Evo Sinclaira...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• #podrška za Loftus Čika treba mu dati još prilika do kraja sezone

Vilijan se popravio,ponovo moram da priznam,nije još to to ali bolje je nego ranije

Remi me baš iznenadio,kako se gradio danas,kidao sve,vidi se da ima želju da se dokaže

Azar loš ali ne zameram mu ništa

Fabregas najjači,postao pravi Murinjov ratnik slomiće noge nekom do kraja

lep gest aplauz dzerardu
        "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Tjah šta rade plastični navijači ovog malog kluba

Odličan vam je ovaj Loftus-Čik.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Tjah šta rade plastični navijači ovog malog kluba

Odličan vam je ovaj Loftus-Čik.
            Svaka im cast, bar tim navijacima sto su Stiviju apludirali i pevali zajedno sa liverpulovim navijacima. Dok oni navijaci sto su pevali o Stiviju i njegovom klizanju su pre jadni, ja ne znam sta ce sad pevati kad Stivi ode.

Comment

• Svaka čast za aplauze Stiviju...
              Skoro pa prijateljska utakmica....
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Murinjo u 15 godina karijere prvi outa da daje igracu iz akademije start u ligi.
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                  Svaka im cast, bar tim navijacima sto su Stiviju apludirali i pevali zajedno sa liverpulovim navijacima. Dok oni navijaci sto su pevali o Stiviju i njegovom klizanju su pre jadni, ja ne znam sta ce sad pevati kad Stivi ode.
                  Slažem se, kukolja imaš svuda, zato kvalifikovati sve navijače jednog kluba nije uredu.
                  Eto recimo deo navijača Sitija, pre derbija sa MU pre nekoliko kola, vređao je mrtve Bezbijeve bebe, ispred stadiona OT, kod spomenika.
                  Kukolj, da ne kažem nešto gore.

A na sve to..Čelzi mali klub..pa neće biti.
                  Last edited by miloolja; 10-05-15, 18:16.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Što se tiče Loftus-čika,biće danas verujem podeljenih mišljenja

to je jedna od najodgovornijih pozicija u timu(taj box to box,dm),nema greške

jedno je to što je on fizički spreman za prem,drugo je što sa njim treba raditi na taktičkom planu i sve to preneti na teren gde će skupljati iskustva

podrška iz mog ugla se ne dovodi u pitanje

pored toga Kosta iako nije bio na terenu imao je svoj šou na tribinama

sedi lik medju navijačima i deli autograme

inače,moguće da sledeću utakmicu dobiju priliku Ake i Solanke
                    Last edited by saburo sakai; 10-05-15, 18:43.
                    "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                      Druže, to su jedni ti isti navijači, i to je sasvim ok, dok si na terenu i igraš protiv ti si neprijatelj (sportski), ali to ne isključuje poštovanje koje su pokazali prilikom izmene.....
                      Dobro je uradio Brendan što ga je zamenio, zaslužio je Džerard svaki aplauz
                      ¡Si Señor!

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Slažem se, kukolja imaš svuda, zato kvalifikovati sve navijače jednog kluba nije uredu.
                        Eto recimo deo navijača Sitija, pre derbija sa MU pre nekoliko kola, vređao je mrtve Bezbijeve bebe, ispred stadiona OT, kod spomenika.
                        Kukolj, da ne kažem nešto gore.

A na sve to..Čelzi mali klub..pa neće biti.
                        Ne znam da li si gledala sve utakmice Sitija i Celsija ove sezone, na svakoj utakmici nebitno s kim su igrali njihovi navijacu su pevali pesmu o Gerrardu. Takodje na proslavi titule oni pevaju o Gerrardu, i tokom prenosa nekoliko puta je bilo kako dosta navijaca drzi neki karton sa imenom naseg kapitena, zar to nije malo jadno?
                        IMG-20190614-192941
                        "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                        Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Svi, ali svi pevaju o Džerardu... o onom koji se kliza... sada će otići, pa će opet pevati o njemu, i to će tako trajati neko vreme....
                          Uopšte ne kažem da je to dobro, lepo ili da tako treba..prosto nepotrebno unižavaš klub, ovde ima dosta Plavaca.
                          sigpic

Comment

• U pravu si, ali ono se odnosilo iskljucivo na te koji pevaju te gluposti. Nema to veze sa simpatizerima na forumu, ja mislim da nisam nikoga uvredio. Jednostavno me nervira kada neko peva, a jos gore raduje tudjoj nesreci, neuspehu.
                            Last edited by Brian McShtull; 11-05-15, 08:13.
                            IMG-20190614-192941
                            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• meni je to sve komično uz dužno poštovanje

mi sa balkana kakve sve stvari ne gledamo svakodnevno na našim terenima(koji god to sport bio u pitanju) ovo mi nije ništa za sekiraciju

odradili su na ostrvu sve što se moglo uraditi da se navijači "smire",cilj je postignut,nema nereda al sad baš i da im zabrane da pevaju to i to već ne ide jer jedna od osnovnih navijačih draži jeste i to "podjebavanje" drugih navijača ,sad zavisi kako kome,meni nije,nit znam jednu navijačku pesmu nit imam nameru da ih učim a tek nemam pametnija posla nego da nosim kakve kartone na tribine,što ponovo zavisi od individue,hiljadu ljudi,hiljadu ćudi(još tamo dodje preko 40.000 ljudi) ne možeš očekivati da ti ceo stadion bude što bi reko prijatelj Žika "na nivou"

al dokle god neko ne ugrožava nečiju bezbednost i zdravlje na tribinama sve to mogu da progutam i smešno bi mi bilo da sad žalim na takve stvari kad kod nas bacaju stolice,iznutrice,pale baklje i mlate se ko kako stigne

druga stvar,ne treba ni baš preterivati jer bilo je i lepih stvari u tom pravcu juče koje treba potencirati

ovo je Drogba objavio na svom tviteru i instagramu

Comment

• Pa i kod nas 99% ljudi, navijaca, je normalno. Ali taj 1% stvara sliku o nama. Takodje i taj 1% navijaca Celsija stvara sliku o njima i klubu. Daleko od toga da mislim da je Celsi mali klub. A sto se tice Dzerarda, koliko ja znam uprava nije ni planirala da produzi ugovor sa njim i ako jesu to je bila neka smesna suma, on je zasluzio da prima platu od Liverpula i kada ode u penziju.
                                IMG-20190614-192941

Comment

Working...
                                X