Originally posted by conviction
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne moze se bez najboljeg igraca, preveliki je to gubitak za Svece, a takodje vrlo losa forma Tadica, utice na ostale igrace, i postepeni pad kako u igri, tako i na tabeli. Ekipa je imala momentum na pocetku sezone, sada ipak dolaze neke stvari do izrazaja. Za vikend mozemo ocekivati slican ovakav mec protiv Utd-a.
Ulaskom Girouda, Arsenal procvetao. Posle i povreda Tobya, samo dala jos jaci motiv da daju gol. Dali bi ga verovatno i ranije, da nije Fraser onako dobro branio, koji brani sjajno cele sezone inace.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Forster ko prosle godine protiv Barce, vadi moguce i nemoguce, ali usla jedna pred sami kraj
Vidim ja njega ko prvog golmana Engleske na Euru za dvije godine .
Comment
-
Originally posted by Deni View PostNisam pratio Juve puno ove sezone, ali ono malo što sam video kad sam gledao nije mi nešto kao prošle sezone...
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostZato sto vuce povredu od proleca, koju nije sanirao na vreme jer se forsirao nebi li igrao SP. Msm rovit je igrao celo SP, rizikovao je tesku povredu. Mogao je komotno da postane Harigrivs, iako neki misle, pre svega zbog Vladana, da je on vec sada Harigrivs.sigpic
Comment
-
Znas i sam u kakvom je stanju igrao SP, bukvalno ziva rana, a on se forsira. Znam da nije imao kidanje ligamenata, sve ostalo moze da se zaleci. Morao je vise da odmara, posebno kad se uzme u obzir da nam je Alegri postao trener, u Milanu dok je bio trener nije imalo igraca koji se nije povredio. Placa cenu za svoju neozbiljnost, jer sa povredama kolena se ne sme zajebavati.
Izvinjavam se za off.
Comment
-
Originally posted by Prince View PostNije Vidal kidao samo prosle sezone, vec sve prethodne tri u Italiji provedenih, koliko sam ja ispratio. To je onda toplo-toplo-toplo-hladno.
Dao vec gola 4 ove sezone covjek,pao je u formi ali igra on sasvim dobroZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Danas ce biti zanimljiv dan, od pola 2 pa maltene do 9 ce se gledati najbolji fudbal na svetu. Prvo Njukasl- Celsi, ne igranje Matica i ne bas bajna istorija u mecevima sa Njukaslom dodaje malu neizvesnost, ali sve osim lagane pobede Plavaca bice iznenadjenje. Slede Stouk-Arsenal, Liverpul-Sanderlend i KPR-Barnli,nisam naveo sve mece zato sto mi ova tri izgledaju najzanimljivije, pogotovo duel sa dna tabele. I onda za kraj mozda najinteresantniji duel Siti-Everton, tu ocekujem puno dobrih golova i laganu pobedu Sitija, koji se polako vraca u borbu za titulu. 😊
Comment
-
Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.
subs: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Schurrle, Remy, Drogba.
Elliot; Janmaat, Coloccini (c), S.Taylor, Dummett; Sissoko, Tiote, Colback; Ameobi, Perez, Cabella.
subs: Alnwick, Williamson, Haidara, Anita, Gouffran, Riviere, Cisse.
Comment
-
Ipak Kosta igrakako me zajebali ovi na fantaziju.
Celzi mora ovo lagano da pregazi..
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment