Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mourinho kad je dosao kupio je jednog Essiena i Drogbu za bas velike pare, ne znam dok ne bih googlao koje su svote u pitanju. Ko je tada znao da ce obojca biti tako veliki igraci u Chelsea-iju, a jedan Shevchenko flop.
    Drogba je doveden u chelsea za skoro 33 miliona evra ,a Essien za skoro 40 miliona evra.

Za Drogbu se znalo da ce postati "ubica" golmana jer je resetao u Francuskoj pre toga ,i ne samo tamo nego i u evropskim takmicenjima.
    U vezi Essiena da se ne lazemo zaj*ao se zestoko sto ga je doveo.
    Last edited by ; 29-01-15, 22:21.

Comment

• hahahha jeste se zajebao za Essiena ocajan igrac je brat bio stvarno
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Essiena je zajebala povreda, a Mou zajebo se nije da jbe rak raka

Drogba i nije imao statistiku koja bi opravdala pare za koje je doveden, igrao je u Francuskoj ligi gde je najvise dao 19 golova u jednoj sezoni, ta sezona je bila 2003/2004 nakon toga je prodat plavcima, pritom je imao 26 godina. A valja reci zbog inflacije i samog poretka na transfer listama, tada 33M je bilo puno vise nego sada.

Comment

• Sa Essienom se jedino Milan zajebo a u to vrijeme kad je dosao u Chelsea bio je top igrac.
          Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
            Essiena je zajebala povreda, a Mou zajebo se nije da jbe rak raka

Drogba i nije imao statistiku koja bi opravdala pare za koje je doveden, igrao je u Francuskoj ligi gde je najvise dao 19 golova u jednoj sezoni, ta sezona je bila 2003/2004 nakon toga je prodat plavcima, pritom je imao 26 godina. A valja reci zbog inflacije i samog poretka na transfer listama, tada 33M je bilo puno vise nego sada.
            Kad se kaze Drogba ja prvo ustanem

#the return

Comment

• Sa Essienom se jedino Milan zajebo a u to vrijeme kad je dosao u Chelsea bio je top igrac.
              Pa ne mozes samo tako da gledas ,i chelsea se za**bao sa njima ,40 milki za njega u to vreme ,a covek kidao samo 1 ipo sezonu da kazemo na nivou.. Znaci da se uopste nije isplatio....
              Ali tu je Roman da placa i placaaaa ...Dok je Roman tu bice para i kurvi za sve

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                Kad se kaze Drogba ja prvo ustanem
                I ja isto tako za Del Piera Uvek mi je bilo zanimljivo koliko je bio Drogba bio cenjen cak i onda kad je u prve dve sezone postigao svega 22 gola. Imao statistiku kao Heskey, a cenjen ko Henry

Comment

• Na jedno ime se samo ustaje ,a to je Francesko Totti ! ! !

Comment

I ja isto tako za Del Piera Uvek mi je bilo zanimljivo koliko je bio Drogba bio cenjen cak i onda kad je u prve dve sezone postigao svega 22 gola. Imao statistiku kao Heskey, a cenjen ko Henry
                    Nema to u brojevima sta je Drogba znacio za Chelsea svaku minutu koju sam gledao,taj covjek je nesto posebno

#the return

Comment

• Pa ne zovu ga dzabe u Engleskoj covek zver.

Comment

• Originally posted by Boca011 View Post
                        Pa ne mozes samo tako da gledas ,i chelsea se za**bao sa njima ,40 milki za njega u to vreme ,a covek kidao samo 1 ipo sezonu da kazemo na nivou.. Znaci da se uopste nije isplatio....
                        Ali tu je Roman da placa i placaaaa ...Dok je Roman tu bice para i kurvi za sve
                        Decko je kidao za Chelsea sve do 2010. Onda je po drugi put povredio koleno, oba puta se povredio igrajuci za Ghanu. I to je bio kraj za njega. A inace, u klub je dosao 2005.

Comment

• Slab je Esijen slazem se, osim sto je vrv najbolji moderni BTB vezni, osim toga ladovina obicna.
                          sigpic

Comment

• Taj "iznenadni" uspon Celsijeve transfer politike je isti kao i "iznenadni" uspon Interove transfer politike 2009. Ustvari je kljuc u jednom coveku. Nikakve teorije zavere i slicne gluposti.
                            sigpic

Comment

Kad se spomene Henry, ustane se
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Negde procitah da povreda Krkica ipak nije toliko strasna koliko je na prvi pogled izgledala. Navodno, ici ce na neku laksu operaciju, i vratice se na teren mnogo pre 6 meseci...

p.s. Ovo sam procitao u nekim novinama uz dorucak, tako da nije nista pouzdano...
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X