Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Strasnja energetska potrosnja, za pocetak turnira. Nole ima zelju, ali je tesko igracki prati
    Gael je sve ucinio, i uspeo da maltene"obesmisli" mec
    Na suvi kvalitet-sampionski karaker Nola presudjuje
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• 2 sata, 40 minuta na terenu... a to je tek prvi protivnik

Comment

• Браво Новаче легендо драме...
        Опет меч у 3 сета са Монфисом и опет Ноле бољи

Реците ми само јел ће да игра он дубл данас са Станом против Зикија и Нестора (квота на З и Н била 1,75 ја играо и сад мислим да ће да преда :/ )
        *Извињавам се што уплићем кладионицу овде

Comment

• Kad sad Gael nije pobedio.. Jedna od najruznijih Novakovih pobeda. Valjda ce mnogo bolje izgledati sve to posle ovog meca..

Comment

• Za dobre prognozere:

[VINE]M9LO1pzg36h[/VINE]

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              A iz aviona se videlo da Djokovic ovo ne moze da izgubi
              Iz Federererovg aviona vjerovatno.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Iz Federererovg aviona vjerovatno.
                ma daj NI, bude objektivan
                Gael u odlucujucim trenucima ne sme da potegne i da ide na viner, nego slajsuje i ceka neku gresku, a svi znamo da je tada nece docekati

produzio je mec, bilo je zabavno, ali se znalo ko prolazi dalje...
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Savrsen zavrsetak. Odlican, odlican mec, bas kakav mu je trebao. Od starta tesko, rovovski, pravi test fizicke i mentalne izdrzljivosti za vidljivo zardjalog Novaka. Titula ovde nije imperativ, bitno je odigrati sto vise meceva.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Sa Tsongom bi trebalo da bude lakše.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      ma daj NI, bude objektivan
                      Gael u odlucujucim trenucima ne sme da potegne i da ide na viner, nego slajsuje i ceka neku gresku, a svi znamo da je tada nece docekati

produzio je mec, bilo je zabavno, ali se znalo ko prolazi dalje...
                      Docekao je nekoliko gresaka u onom 11.gemu
                      Nego bas me zanima kako bi neki tu prognozirali da je njihov pulen danas igrao protiv Gaela

Comment

• Bojana,

Ovo je Novak dobio na sampionski mentalitet. To me strasno raduje!

S druge strane, tajbrejk u 2 setu je izgubio zato sto nije imao ni truncice sampioskog mentaliteta. Raspao se.

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                          Docekao je nekoliko gresaka u onom 11.gemu
                          Nego bas me zanima kako bi neki tu prognozirali da je njihov pulen danas igrao protiv Gaela
                          A je l' to bio odlucujuci trenutak meca? koliko ja znam nije
                          U TBu ga ubio i normalno je da navijaci gledaju sa vecim strahom, ali ovo je Gael, cirkuzant kakvog nema i verovatnoca je 100% da ce da se izglupira kad bude imao sansu ili da ce da odigra kukavicki umesto da potegne viner

@NI
                          dobio je zato sto je sveukupno mnogo kvalitetniji igrac od Monfilsa, jednostavno, dobio je na suv kvalitet
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Да ли се из тог авиона види ко добија турнир? уби ме сикирација...
                            sigpic

Comment

• Do kog kola bi Novak morao da prodje da odbrani 1. mesto nakon ovog turnira? Mrzi me da racunam. hvala.

Comment

• Odlicna Marija preokrece u 3. setu, i vodi uz 2 brejka, sa 3:0
                                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

Working...
                                X