Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au kakvih komentara ima ovde na forumu jos i uvredljivih ali dobro strasti se nisu stisale.

@BojanaBg dugo citam tvoje komentare i jako si korektna i realna ali ponekad zaista imas neke bisere ali ne samo ti ali evo primera
    Ma sta 10+, minimum 100+, nikad tako nije igrao na travi, nesto nevidjeno
    jasno mi je da je to navijacki i super mi je ali ipak ne moze neko ko je izgubio mec dobiti bolju ocenu od pobednika ipak budimo realni

Comment

• ^ Detektor za sarkazam nesto ne radi, huh

Comment

• daleko od toga da je Federer odigrao svoj najbolji mec kao iz vremena kad je bio top po svim parametrima, ali je bez dileme izvukao maximum iz sebe u datom trenutku i okolnostima.. sa svoje 33godine je svih 5 setova i 4h na terenu bio itekako konkurentan Novaku koji je odigrao, ako ne najbolji onda svakako u top3 svoja meca na travi.. servis je funkcionisao perfektno i on ga je najvise drzao u igri, ali svakako da se i nije bas ocekivalo da pobedi Novaka trcanjem i prebacivanjem sa baseline-a.. posebno sa vecim i laksim reketom zbog kog je izgubio ostrinu na fh i relativno upropastio slice... posle breaka u drugom setu je video da ce se mec oduziti i odlucio se da rasporedi energiju do kraja, jer da to nije uradio nista ne garantuje da bi pobedio ni da je poveo on sa 2-1 u setovima.. pokusao je da skrati poene jer mu prebacivanje sa novakom ugl nije donelo mnogo poena, odatle onoliko mlakih c&c i nerezonskih istrcavanja na mrezu (koji su me juce izludjivali) .. jedna je stvar kad imas sa druge strane glupog Raonica kog malo izbacis iz balansa ili mu posaljes slice i vrlo izvesno imas poen, a sasvim druga kad sa takvim prilaznim udarcem izadjes pred Novaka koji lagano kazni (drugo je bilo kad ga dimitrov razvuce po terenu i onda jakim i preciznim fh izgradi sebi skoro pa zicer na mrezi)..
        Last edited by bojanaBG; 07-07-14, 19:53. Reason: recnik

Comment

• Odigrao je Rodzer odlican mec, ali je koristio pogresnu taktiku. Da li bi sa pravom taktikom izdrzao 3, 4 ili 5 setova, e to je pravo pitanje, najverovatnije ne bi. Ipak, morao je bolje da rasporedi svoje, ajde da kazem, brzine.
          Novak ga je nadigrao i svaka mu cast na tome.

p.s. Ovaj post sam napisao samo da bih se pohvalio mojim novim avatarom - g. Prsticem
          Last edited by Mr. Wolf; 07-07-14, 18:45.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
            Chill out, govorim o mentalitetu. Da je profesionalac, počistio bi Marina kao Tsongu, ne bi Dimitrova isto tako vratio u meč, mnogo su manje šanse da bi onako ispustio 4. set. I tako unazad do 2008... To se ne događa ni Federeru ni Rafi ni blizu toliko koliko Novaku, nije to samo killer instinct...
            Federer - Conga 2:0 u setovima pa 2:3 gde je tu bilo ciscenje?
            Da pominjem W prosle godine?
            US open 2011 1/2 gde je tu ciscenje???

Originally posted by FeliLopez View Post
            daleko od toga da je Federer odigrao svoj najbolji mec kao iz vremena kad je bio top po svim parametrima, ali je bez dileme izvukao maximum iz sebe u datom trenutku i okolnostima.. sa svoje 33godine je svih 5 setova i 4h na terenu bio itekako konkurentan Novaku koji je odigrao, ako ne najbolji onda svakako u top3 svoja meca na travi.. servis je funkcionisao perfektno i on ga je najvise drzao u igri, ali svakako da se i nije bas ocekivalo da pobedi Novaka trcanjem i prebacivanjem sa baseline-a.. posebno sa vecim i laksim reketom zbog kog je izgubio ostrinu na fh i relativno upropastio slice... posle breaka u drugom setu je video da ce se mec oduziti i odlucio se da rasporedi energiju do kraja, jer da to nije uradio nista ne garantuje da bi pobedio ni da je poveo on sa 2-1 u setovima.. pokusao je da skrati poene jer mu prebacivanje sa novakom ugl nije donelo mnogo poena, odatle onoliko mlakih c&c i nerezonskih istrcavanja na mrezu (koji su me juce izludjivali) .. jedna je stvar kad imas sa druge strane glupog Raonica kog malo izbacis iz balansa ili mu posaljes slice i vrlo izvesno imas poen, a sasvim druga kad sa takvim prilaznim udarcem izadjes pred Novaka koji lagano kazni (drugo je bilo kad ga dimitrov razvuce po terenu i onda jakim i preciznim fh izgradi sebi skoro pa zicer na mrezi)..
            po meni je novak povukao 2 prilicno ruzna i 'pederska' poteza, prvi na pocetku drugog seta kad je pao, poceo da se vuce kao prebijena macka, zatrazio MTO za sl.pauzu i onda u poenima kao gazela trcao i napravio break... i drugi, na pocetku petog seta, takticki MTO da presece Rogeru ruku i momentum koji je imao, da ga malo ohladi i izbaci iz ritma.. preslikana situacija kao sa Ernijem na RG kada se po njemu pljuvalo danima i danima

kao veliki novakov hejter, i jos veci rogerov fan, skidam kapu obojici za fenomenalan mec... jako mi je krivo sto fedex nije upisao jos jedan GS i ponovo pokazao 'no-no' cuvenim prstom da nije za penziju i da se jos dosta toga on pita, ali i ovako je novak vise nego zasluzio i svaka mu cast za prikazano
            ISTRAŽUJEMO - ZAŠTO NEKI SRBI NE VOLE NOLETA: U Srbiji se sve prašta osim uspeha! (FOTO) : http://www.telegraf.rs/sport/1144286...im-uspeha-foto

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Eh da je Role uzeo onaj brejk u 5-om setu ;)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-P...ovic-from.aspx

Comment

• Ionako je kraj W, neka se ljudi malo opuste
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Odgledao cetvrti put. Nole je bio na nestvarnom nivou. Feki izvanredan ali nikad ovako nadigran na travi Vimbldona. Nikad toliko defanzivan.
                    sigpic

Comment

• Samo 4 puta si odgledao, malo je to, odgledaj jos minimum 5,6 pa javi
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Malo je 4 puta da bi se videle sve sitnice koje su odlucile ishod meca.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Vjerovatno je u pitanju sarkazam, nisam siguran, ali nema razloga da vam bude krivo. Federer je bio blizi brejku u petom setu, ali kako je on dosao do tog petog seta, kakav govor tjela na kraju, kakav govor generalno, ni sam nije vjerovao da je moguce da je parirao juce Djokovicu. To ce mu dati dodatnu snagu. Federer je na nevjerovatnom nivou sa skoro 33 godine, pa on je igracki vjerovatno bolji nego u zenitu, smao sto vise nema to kretanje, tu snagu u udarcima. Novak isto dokazao da je najbolji teniser danasnjice, kad on ovako igra i samo pariranje je kao pobjeda. Kako nije zavrseno u tri ili cetiri ni Federer ne zna i on se cudi. Pazljivo sam gledao.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Vjerovatno je u pitanju sarkazam, nisam siguran, ali nema razloga da vam bude krivo. Federer je bio blizi brejku u petom setu, ali kako je on dosao do tog petog seta, kakav govor tjela na kraju, kakav govor generalno, ni sam nije vjerovao da je moguce da je parirao juce Djokovicu. To ce mu dati dodatnu snagu. Federer je na nevjerovatnom nivou sa skoro 33 godine, pa on je igracki vjerovatno bolji nego u zenitu, smao sto vise nema to kretanje, tu snagu u udarcima. Novak isto dokazao da je najbolji teniser danasnjice, kad on ovako igra i samo pariranje je kao pobjeda.
                            Sto je u sustini nebitno Prime Federer nebi pola onih BH udarao jer bi se izvlacio na FH, tj imao bi kretanje za tako nesto.

Comment

• Naravno da vidim da se zezas Opusteno Pusti ti Bojanu
                              Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Vjerovatno je u pitanju sarkazam, nisam siguran, ali nema razloga da vam bude krivo. Federer je bio blizi brejku u petom setu, ali kako je on dosao do tog petog seta, kakav govor tjela na kraju, kakav govor generalno, ni sam nije vjerovao da je moguce da je parirao juce Djokovicu. To ce mu dati dodatnu snagu. Federer je na nevjerovatnom nivou sa skoro 33 godine, pa on je igracki vjerovatno bolji nego u zenitu, smao sto vise nema to kretanje, tu snagu u udarcima. Novak isto dokazao da je najbolji teniser danasnjice, kad on ovako igra i samo pariranje je kao pobjeda. Kako nije zavrseno u tri ili cetiri ni Federer ne zna i on se cudi. Pazljivo sam gledao.
                                Samo toliko
                                Dayman (a-a-ah...)
                                For everyone

Comment

Working...
                                X