Vidis Petra, skroz si u pravu ali pretpostavljam da im nisi menjala pelene svake nedelje u drugom hotelu i gradu, kontinentu....da im nisu rasli zubici, da ih nisu hvatali grcevi, prehlade u Parizu , a ti sutra letis za London.....itd. itd....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2014
Collapse
X
-
Originally posted by MarRF View PostVidis Petra, skroz si u pravu ali pretpostavljam da im nisi menjala pelene svake nedelje u drugom hotelu i gradu, kontinentu....da im nisu rasli zubici, da ih nisu hvatali grcevi, prehlade u Parizu , a ti sutra letis za London.....itd. itd....
Posao je zahtevan, a deca se recimo razbole, trci do lekara, krecu u skolu, proveravaj sve, kontrolisi sve, naci vremena za igru i razonodu sa njima,pricati puno, jer to ako se propusti, onda si sve upropastio, kakav posao i karijera.
Hvala Bogu muz i ja smo uspeli u tome, ponosni smo roditelji, a zadovoljni svojim zajednickim a i licnim zivotom.
Sto se Noleta tice, jasno mi je da je to neka druga dimenzija,bas zbog tih putovanja i cestog menjanja mesta boravkia.
Mislim da mnogo toga zavisi od Jelene, kakav ce ona imati pristup svemu tome, kolika ce biti potpora i podrska Noletu.
naravno , Nole takodje mora da izbalansira, ustvari njih dvoje zajedno, i ako to uspeju, nece biti vecih problema.
Normalno je da ce mu porodica biti prioritet, iz nje ce da crpi snagu, porodica je najbitnija u svemu, onda je sve mnogo lakse postici, pod uslovom da dvoje ljudi imaju razumevanja jedno za drugo, nadopunjuju se, drze uvek zajedno.
U Noletovom slucaju je Jelena ta koja ce morati vece breme da ponese, ali zene su jake, izdrzljive, nek muski rod ne zameri
Nole, takodje mora da ceni i postuje Jelenu i njene ne bas male zrtve, uostalom Mirka je primer, svakajoj cast.
Ne ulazim u to, da oni imaju mnogo novca, mogucnosti da priuste svu potrebnu pomoc-ali najvaznije je da se njih dvoje pronadju u novonastaloj situaciji i resavaju u hodu probleme kojih ce biti-da budu podupirac i podrska jedno drugom.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostOdakle? Da malo razmislimMozda od samog Novaka ali mozda ga drugi poznaju bolje nego on samog sebe.
Po meni, niko, pa cak ni sam Djokovic ne zna kako ce da reaguje posle rodjenja deteta, to je ogromni izazov prvenstveno za njega i Jelenu, pa onda i za ceo tim.
A i koliko znamo, on je pitao Feda za savet, sigurno ga nije pitao kako se menjaju pelenehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Sigurno mu je i Role podelio tajnu koji beby puder je najboljihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa samo lud covek moze da kaze da mu je prioritet tenis ili bilo koji drugi sport/profesija, a ne porodica
Novak je trenutno toliko domintanan da cak i ako mu tenis ne bude na drugom mestu on je prejak za konkurenciju. Mozda kad mu padne na 3. mesto po prioritetu konkurencija dobija neku sansu.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostSamo sam ti odgovorio na tvoje cudjenje kako to da Novaku nije tenis na prvom mestu. Citaj malo tvoje postove.
Novak je trenutno toliko domintanan da cak i ako mu tenis ne bude na drugom mestu on je prejak za konkurenciju. Mozda kad mu padne na 3. mesto po prioritetu konkurencija dobija neku sansu.
Ovde se tvrdi da on nije profesionalac, sto je nevidjena glupost i ja stojim iza te izjave, a sta ce biti kad se rodi dete, to niko ne zna.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
[QUOTE=bojanaBG;1261062]Ja ne znam odakle je ta prica da DJokovicu nije tenis na prvom mestu, pa ne osvajaju se slemovi i ne postaje se no.1 tek tako/QUOTE]
Citava moja replika se odnosi se samo na ovu tvoju izjavu bolje receno cudjenje. I to je sve.
Comment
-
I Mirka I Jelena su upoznale svoje buduce muzeve kada su vec bili teniseri - profesionalci.Znale su u sta se upustaju.Sigurno su togom mnogo godina zabavljanja postignuti odredjeni dogovori po pitanju karijera igraca.Verujem da slican dogovor postoji kako nakon sklapanja braka I rodjenja deteta.
Comment
-
Originally posted by Zika View Postтако је урадио и Боба Живоиновић, како се оженио само мисли на јагњеће печење и пустио стомак до колена...тенис? ма иди бегај!
i ordinira subotom po Kalenicu
mada je Brena zena/majka/kraljica , ne moze da se poredi sa nekom tamo Mirkom ili Jelenom
Comment
-
Originally posted by NI View Post1.
Je li to isti Rodzer koji je dobio Novaka u Dubaiu i skoro i u IW? Je li to isti Rodzer koji je izgubio samo jednom servis na putu do finala?
2.
Dozvoljavam da nekoliko stvari nisu radile za Rodzera:
-nije imao provjeru do finala
-trava je bila pohabana
-on je malo sporiji
-reket koji mu koristi protiv drugih, ne koristi mu na travi protiv Novaka
3.
Ipak taj reket je omogucio bolje serviranje nego obicno. Problem je sto 83% prvog u trecem setu nije bilo dovoljno. Nisam siguran da je paket koji daje novi reket inferioran paketu koji dje davao stari. Ne mogu ni suprotno da potvrdim.
4.
Rodzer ima los skor u petom setu 22-19 a u GS finalima 2-4. Mislim da tu nije u pitanju kondicija. Snaga Rodzerova je bila da slomi protivnika fantasticnom igrom u 1-2 vremena a ne da ga pobijedi u iscrpljivanju.
5.
Rodzer nije srljao na mrezu. Bila je to manje losa opcija od alternative. Nijedna nije bila posebno dobra. Nije se imao gdje sakriti od Novaka.
6.
Konacno, sve je izgledalo u redu sa Rodzerovim FH-dom kad bi Novak dao plicu loptu.
Nije ovo bio Rodžer iz Dubaija, ovo je bio Rodžer od Vimbldona.
Vimbldonski je bolji od dubajćanskog. Dosta bolji. Odigrao je juče taj vimbldonski juče svoj trenutni maksimum. Servirao kao retko kad. Servisom tako ubojitim da oduzima volju za igrom. Ubojit za većinu, ne i za najboljeg returnera ikada. To kako Novak u punoj koncentraciji riternira je nestvarno.
Nego da se vratimo Rodžeru. Njegov fh je sa novim reketom manje efikasan od onog sa starim reketom. Njegov bh i servis su bolji sa novim reketom.
Kako da uporedimo paket sa novim i paket sa starim reketom?
Nikako. kao što je nemoguće poređenje junaka iz različitih teniskih era a da ih ne sučelimo međusobno. Da li bi stari fh odradio svoje ili bi ptice platile danak nećemo saznati, kao što nećemo saznati ni koliko bi stari bh bio bušniji pod pritiskom ili bi servis pre posustao.
Federeru noge posustaju. Zato uze novi reket. Da nadomesti ono što priroda oduzima. Po meni je učinio puno. Da li je to bolje od pređašnjeg ne bi znao reći.
Dubajćanski je onomad Novaku prodao par čip i čardž kao i masu SV fora. Novak pošteno platio i izvukao pouku. Juče je Novak bio prodavac. Naučio školu kao svaki radan i vredan učenik. Tačno ga vidiš kako iz bh-a nišani i kao da pita gde oćeš.
U celini celosti juče se davao četvoročasovni klasik na Vimbldonu. Sad što je pobedio Novak pa se klasik negira to je lično pravo. Istina da bez Novakove unutrašnje borbe klasika ne bi ni bilo, ali je to druga priča.sigpic
Comment
Comment