Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Sve stoji, ali u straha su velike oci. I u mene su bile na pocetku petog seta. Srecom na kratko.
    NI sad si me razocarao, posle brejka na startu cetvrtog, tj posle potvrdjenog brejka na startu cetvrtog ja sam znao sta ce da se desi do kraja meca. Znao si tada i ti, ali lazes ovde ljude
    Jer ono je bilo nedopustivo sa Marinove strane. Vodio decko 2-1 i da dozvoli onako lagano cetvrti set da ispusti, pa posle toga i peti. Posle TB u trecem Marin gubi cetiri uzastopna gema To je nesto sto ni Djokovic u suntavilu ne moze da ne iskoristi i da ne preokrene ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ide kul emisija na HRT-u o Ivanisevicu na Vimbldonu
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        NI sad si me razocarao, posle brejka na startu cetvrtog, tj posle potvrdjenog brejka na startu cetvrtog ja sam znao sta ce da se desi do kraja meca. Znao si tada i ti, ali lazes ovde ljude
        Jer ono je bilo nedopustivo sa Marinove strane. Vodio decko 2-1 i da dozvoli onako lagano cetvrti set da ispusti, pa posle toga i peti. Posle TB u trecem Marin gubi cetiri uzastopna gema To je nesto sto ni Djokovic u suntavilu ne moze da ne iskoristi i da ne preokrene ....
        Sve si u pravu. Ali oprosti mi.

S ove distance i meni djeluje cudno da sam se nastavio plasiti, ali sumnjao sam da je Marin predao cetvrti set i da skuplja snagu za peti. Dok se on kod 4:0 cetvrtom vec bio predao.

Comment

• Za sve je Novak krv...
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kako je fascinantna prica o Goranu, filmska prava.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              mukica Marej, ponovo je Škot

Ne gotive ga previse ovde Englezi . Bar ja nisam dobio takav utisak dok sam pricao sa ljudima o tenisu .
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                Ne bih se baš složio,pa Nadalu baš ne odgovaraju takvi igrači ko Čilić,jedino nebi imao šanse na RG,jbg protiv Novaka i već komleks uradi svoje,nije lako 10 puta izgubiti meč od istog protivnika u 10 mečeva,sječam se polufinala Pekinga mislim 2009 ili 2010. 6-1 6-2 je dobio Čilić,ili nešt slično uglavnom razbio ga je u svim segmentima,a onda je došlo finale protiv Novaka gdje opet nije mogao ništa,a u vezi voleja,mene je i dan danas strah kad ide na mrežu kad se sjetim perioda prije Gorana,to je bilo užasno,uvjerljivo najlošiji voleji od top50 igrača,smeč nikakav,čak mislim da je i protiv Novaka promašio cijelu loptu na još laganijem smeču neg ovome jučer,a kad bi pogodio smeč samo bi ga sreća vratila u teren

Očito još nije previše siguran na mreži ,iako znam da mu Goran to forsira,ali ići će na bolje,a i uspio je bez mreže odigrati 2 vrlo dobra seta,čak mu ni servis nije bio dobar samo 54 % je po meni premalo da dobije Novaka,ali držao se u meču do tog nesretnog game u 4. setu...
                Po meni mu je falio prvi servis,zamisli npr da Raonić ima 54% posto protiv Novaka pa nebi skupio 3 gema po setu s takvim serviranjem,a može još pogoljšati servis,jer je i veći od Raonića,a on uvijek kada je bitni meč uvjek mu je servis na ispod 55%,čim je to bilo više od 60 tak posto,onda dobije Berdiha 3-0 npr

@Zika
                s obzirom kakva mu je bila prije psiha ovo je još i odlično,odma se sjetim meča na US openu 2012 QF protiv Murraya vodio je 6-2 5-1 i prokocka sve u 2 setu,i u 3 i 4 setu je skupio 4 gema sveukupno,danas se ipak nije raspao u tiebrejku ko protiv Murraya tada... ali mora se reći da ni Novak nije dao nikakvu šansu,ipak više od 70 posto servisa unutra je fantastično,pogotovo za njega,koji nije prije bio poznat po tome
                Govorio sam strikno o GS-ove, zar mislis da Marin moze da dobije Nadala na tri dobijena seta na hardu? Po meni nemoguce, nema Marin glava za to. Koliko dobro on igrao kad tad ce da mu padne igra i nece moci da pogodi teren.
                Vidjecemo, za sad rad sa Goranom se i te kako isplati, 1/4 finala na jednog Slema je odlican posao, ima tu jos prostor za napredak.

P.s. Dali je istina da Serena zatrudnela od Muratoglua? U soku sam majke mi...
                Last edited by Stefan-kobe; 03-07-14, 16:30.
                OVAKO

Comment

• Serena trudna??? O_o
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Tako sam procitao malopre, da je Serena zatrudnela od Muratoglua i da je to razlog za ove probleme sto ima sad.
                    OVAKO

Comment

• Muska polufinala

Novak – Dimitrov

Daleko najtezi Novakov mec do sada. Dimitrov moze da pobijedi iako je Novak jasan favorit. Po mom misljenju ce odlucivati 5 faktora.

1. Novakov servis

Ako bude 2-3 sata servirao kako zna, skoro sigurno dobija. Ali on ipak nema serversku kondiciju. Zato je za ocekivati da povremeno ima los servis gem. Vazno je da ih bude malo.

2. Novakov return

To je najveca nepoznata. Conga sigurno bolje servira od Dimitrova. Svejedno, Novak bi povremeno uspijevao da ucini Congu nervoznim svojim returnima.

Problem je sto Dimitrov ima daleko bolje udrace sa osnovne linije od Conge. Teze je Dimitrova returnom dovesti u podredjenu poziciju. U zadnjem mecu u RG-u prosle godine nije bilo problema. Ali u predzadnjem u Madridu, Novakov return nije polozio ispit. Na travi je teze returnirati nego na sljaci. Bojim se da Novak imati problema da ga brejkne.

3. Novakova BH paralela

Novak jako tesko gubi meceve ako ona funkcionise. Protiv Cilica veci dio meca nije funkcionisala.

4. Dimitrovljev BH slajz

Bio je odlican u prethodnim mecevima, a Novaku nista ne stvara problema u razmjenama na travi kao BH slajz.

5. FH razmjene po dijagonali

Uvijek mi dodje zlo kad se sjetim koliko je Rodzerova FH dijagonala bila superiorna Novakovoj 2012. Grigor je samo beba Federer, ali ima odlican FH. Bio bih prezadovoljan ako Novak u tim razmjenama bude koliko toliko ravnoparavan.

Ako u 3 od ovih 5 faktora Novak odigra blizu maksimuma, pobjedjuje.

Federer – Raonic

Iako kladionice daju vece sanse Novaku nego Federeru, u ovom mecu je sve jasno. Federer mora da podbaci da bi izgubio. On ce jedanako lako da cuva servis kao Raonic. Naravno nece imati isti broj aseva i servis vinera.
                      Rodzer treba da varira igru i bude strpljiv. Prije ili kasnije to bi moralo biti previse za Milosa. Tim vise sto je Rodzer ekspert za velike servere.

Valja dodati da se Milos popravio od kada je sa Ljubicicem i Pjatijem, ali to ne bi smjelo biti dovoljno za Maestra. Valja isto tako istaci da Raonic pokazuje zacudjujucu mirnocu!

Sve u svemu, sve zavisi od Rodzera.

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• kako ga gleda na prvoj slici
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Димитров са бекенда не прави поене, само одржава игру и када му са бекенда даш прецизну у форхенд исто нема опасности, али тада се даје дубља и више са стране лопта у бекенд, тада се изађе на мрежу и тај слајз се лако хвата... верујем да ће Ноле то лако изводити... Ноле не мора да се труди да му серве буду убитачне, само прецизне и те враћене лопте су као крушке... лаке за реализацију.

теорију смо разрадили још само да се Друша преда....
                            Last edited by Žika; 03-07-14, 19:00.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              kako ga gleda na prvoj slici
                              Kako je bebu Feda gledala u onom helikopteru, ovo nije ništa...
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Kako je bebu Feda gledala u onom helikopteru, ovo nije ništa...
                                ono je druga stvar, ovde ipak pokazuje neko postovanje
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X