Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Osvrnuo bih se na nesto sto je proslo prilicno mirno, a mislim da treba otvoriti tu temu i da takvo ponasanje zasluzuje najstroziju osudu.

Endi Marej je juce u nekoliko navrata rekao jebeni mec, jebeno ucutite. Endi Marej psuje i to odavno traje, ali reci navijacima jebeno ucutite, dok su medju tim navijacima princ i princeza je apsolutno sramno(zvanicno vojvotkinja ali mi to nema bas previse logike). Princ i vojvotkinja imaju mnogo obaveza, ti ljudi sto se ono veli se nemaju kad za glavu dovatit, vaspitani su i njihove usi nisu navikle na ulicarsko ponasanje, na kocijaski jezik. Dosli su da uzivaju u bijelom sportu, da uzivaju sa gospodom gledajuci mec, i sta su dozivjeli? Da cuju u vise navrata jebeno i jebeni. Uzasno. Katastrofa. Endi je mogao to drugacije mnogo, mogao je da kaze los mec ili molim vas budite tisi, ali je odlucio da se ponasa kao da je klosar obicni i da psuje pred kraljevskom porodicom. Danas novine bruje o tome, princ i vojvotkinja razmisljaju da li da vise posjecuju Sveengleski Klub, postoji neki kodeks ponasanja kojeg bi svi trebali da se drze. Marej je i dalje Britanac pa nece biti kaznjen, ali ne smijem ni da zamislim kolika bi kazna cekala nekog stranca. Pred Ameli Morezmo je veliki posao, da ga dovede u red i na terenu, i van njega. Covjek iz Skotske moze, ali Skotska iz covjeka nikad!
    sigpic

Comment

• Mari treba prije svega da odluci da li mu se jos igra tenis.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        kako ga gleda na prvoj slici
        kako bi tek on gledao da ne fotka Mirka

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
          Ove godine da budu zajedno na podiumu za fotogrofaiju
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Osvrnuo bih se na nesto sto je proslo prilicno mirno, a mislim da treba otvoriti tu temu i da takvo ponasanje zasluzuje najstroziju osudu.

Endi Marej je juce u nekoliko navrata rekao jebeni mec, jebeno ucutite. Endi Marej psuje i to odavno traje, ali reci navijacima jebeno ucutite, dok su medju tim navijacima princ i princeza je apsolutno sramno(zvanicno vojvotkinja ali mi to nema bas previse logike). Princ i vojvotkinja imaju mnogo obaveza, ti ljudi sto se ono veli se nemaju kad za glavu dovatit, vaspitani su i njihove usi nisu navikle na ulicarsko ponasanje, na kocijaski jezik. Dosli su da uzivaju u bijelom sportu, da uzivaju sa gospodom gledajuci mec, i sta su dozivjeli? Da cuju u vise navrata jebeno i jebeni. Uzasno. Katastrofa. Endi je mogao to drugacije mnogo, mogao je da kaze los mec ili molim vas budite tisi, ali je odlucio da se ponasa kao da je klosar obicni i da psuje pred kraljevskom porodicom. Danas novine bruje o tome, princ i vojvotkinja razmisljaju da li da vise posjecuju Sveengleski Klub, postoji neki kodeks ponasanja kojeg bi svi trebali da se drze. Marej je i dalje Britanac pa nece biti kaznjen, ali ne smijem ni da zamislim kolika bi kazna cekala nekog stranca. Pred Ameli Morezmo je veliki posao, da ga dovede u red i na terenu, i van njega. Covjek iz Skotske moze, ali Skotska iz covjeka nikad!

U svemu se slazem, odlicno primeceno sem u ovoj recenici :

"Princ i vojvotkinja imaju mnogo obaveza"

Njihove obaveze su da ne rade nista i uzivaju u ogromnim beneficijama i raskosu.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Мареј више нема шансе да буде у самом врху, превише је спор... и постаје све спорији....
              Last edited by Žika; 04-07-14, 01:13.
              sigpic

Comment

• On ako do sada nije naucio neka osnovna pravila ponasanja nece ih nikada ni nauciti. Sto se tice divljanja po terenu nije jedini imah ih mnogo. Neovisno o tome da li igra pred kraljicom treba da zna da postuje one koji ga podrzavaju i prate. Pozdrav svima.

Comment

• https://uk.eurosport.yahoo.com/news/...2989--ten.html
                  Nesto se dogodilo sa Endija pre pocetka meca, zato je on psovao u toku meca. Meni se nije verovalo da on moze biti tako los. Ajde da izgubi mec, ok, svako gubi, ama na onakav nacin, da nije mogao teren da pogodi i da ubaci servu ondak stvarno mislim da je istina da nesto nije bilo u redu. Mediji govore da je nesto vezano sa Kim Sirs, but who knows...
                  OVAKO

Comment

• Сада губи бодове и испада из топ 10
                    sigpic

Comment

• uploadfromtaptalk1404435312053.jpg

Bice u Top 10 .

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Posle ovog W na vrhu i pri njemu su i moguće i izvesne neke izmene, a u donjem delu....

Kirgios 66. (+78)

Dušan 73. (+11)

Ž.Miler 84. (+18)

Kuznjecov 97. (+21)

Boleli 109. (+23)
                        ..................................

Janovic 52. (-27)
                        ...................................
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• kakvo je ovde zatisje pred buru
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Osvrnuo bih se na nesto sto je proslo prilicno mirno, a mislim da treba otvoriti tu temu i da takvo ponasanje zasluzuje najstroziju osudu.

Kakva parodija Vladane.
                            Ovo je visi nivo, bravo. Moram da te javno hvalim, kad te medju retkima citam.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              kakvo je ovde zatisje pred buru
                              Svi smo opuuuuusteni.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Svi smo opuuuuusteni.
                                Neki i zaista jesu.
                                Da probam da prognoziram, Djokovic dobija Dimitrova sa 3-1, Federer dobija Raonica takodje sa 3-1 u setovima. Dimitrov igra zaista sjajno, ali mislim da ne moze da umori Djokovica, jer on samo tada zaista moze da padne. Za 3-4 seta ima kondicije.
                                Raonic jeste napredovao, nisam sigurna dali dovoljno da dobije Federera na travi. Bilo bi dobro za Federera da to zavrsi i u tri, ali Raonic moze najmanje do tog seta.
                                Finale? Mislim da ce takodje biti rezultatom 3-1.

Comment

Working...
                                X