Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vladane, zasto Borisu B. nedas jos malo vremena tj. jos neku sansu... pa vidis kakav je juce bio posle meca kao
    ponosno prelepo skembe koje se pretvara u onom smokingu u pauna.
    Ja nekako mislim da je juce Boris bio mali tegic tj. tas da mec prevagne na Novaka.
    Ubedjen sam da je ipak uspeo ako nista drugo u subotu da napravi mali ali opet definitivni KLIK u Novakovoj glavi jer Boris to je W.
    Mozda mu je rekao : Novace u gov*ima smo i ti ja, ja sam bivsi a ti nista nisi uzeo god. i po dana, nemoj sutra da zase*es
    covece. Izdji i Borise , i za sebe i za mene. Edberg ce mi dzigericu pojesti.

I to je to, mozda je to bio dovoljno da njihova saradnja od juce poprimi onu pravu zeljenu dimenziju.
    Last edited by AIRBORNE; 07-07-14, 22:55.
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Gde si to procitala?
      na tviteru, svadja se sam sa sobom

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Don u svom stilu

Inace, velike zasluge za ovaj trofej idu njemu, narocito za Novakovo izdanje u finalu. Nisu jos svi demoni isterani ali na dobrom smo putu.

Osim toga, Novak je pod njegovom palicom dosao do slema van Australije nakon dve sezone posta. To nam je trebalo kao hlebac nasusni.
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ovaj Becker mi se sve vise svidja

Salu na stranu,Novaku mozda i treba neko takav ko ce malo da odvuce svetla reflektora sa njega samog na sebe...A mislim da to Boris odlicno radi

Istina je ovo sto kaze Navas,trebala mu je titula van Australije i dosla je u pravom trenutku.

Sada je momentum na Novakovoj strani i nadam se da ce iskoristiti to za Us open,tu ce se lomiti sezona.

Comment

• Citah negde da Delpotro vec trenira otprilike 45 min dnevno sa manjim intezitetom i BH jos uvek ne udara sa obe ruke.Mislim da je jos rano da za povratak ako govorite o americkom hardu, pa cak i o azijskoj turneji.Bolje je da se lepo oporavi jer novi problemi sa starim povredama na kojima su radjene operacije, bi bojim se znacili i kraj njegove karijere kao top igraca.
            Similis simili gaudet

Comment

• Apsolutno podržavam saradnju sa BB (podržavala sam je i do W), iako Novak pokazuje boljke i probleme koje je i ranije imao, pre dolaska Nemca, ali verovatno mu je potrebno vreme da ih reši..... ako će uopšte da ih rešava.
              Sa kakvom pažnjom i brigom posmatra Novaka iz boksa, kako je usredsređen na svaki Novakov potez, kao da telepatski želi nešto da mu poruči (par puta sam ga uhvatila da šapuće c'mon), tako da mora još tu da ostane da vidimo kako će posle ovog probijanja leda sve da se odvija. Možda taj preveliki respekt i uvažavanje koje pokazuje svakom rečju kada govori o Novaku valjalo bi da malo više očvrsne, da izgleda više tough, to bih jedino menjala.
              Last edited by miloolja; 08-07-14, 00:13.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Novak je Rogera uvukao u igru na travi preslikanu sa AO.Koliko je poena odigrano bekhend na bekhend pa Novak promeni na paralelu.Roger svestan da nemoze nogama stici tu paralelu igra takticki podredjenu igru u kojoj nije dominantan.Takticki Roger je bio svestan te cinjenice pa je to probao kompenzovati napadima slajsecima na Novakov bekhend ali je Novak to verovatno dobro uuvezbao trenirajuci dve nedelje sa Radekom i generalnu probu sa Grisom.Sledece Novak je uspio sakriti nivo svoje forme sve do finalnog meca,cini se da je uspio sakriti igru do finalnog meca i time debelo iznenaditi i samog Rogera.Verujem da je Roger vec od nekoliko odigranih gemova osjetio Novakovu snagu na svom reketu,pa je i na neki nacin priznao da nije ocekivao da ce mec otici u 5.set,time je potvrdio da je osetio kroz mec da je nadigran.Naravno kao visestruki sampion nadao se svestan saznanja Novakovih padova da ce tih losih trenutaka biti mnogo vise od onog u 4.setu.Sto se tice BB i njegovog ucesca u tituli ,mislim da je ona minimalna jer je Nvak dobio Rogera svojom starom igrom ,nema ti novina koje bi bekerovski obelezole Novaka ali je medijski skinuo -podelio teret sa Novakom i u tome vidim najveci Bekerov doprinos.

Comment

• Vladane,

Da sad ja odgovorim na moja pitanja.

1.
                  U nedjelju je Novak pokazao da je postao, konacno, travar. On je jedan od cetiri najbolja travara na svijetu. Ostali su Mari, Dimitrov i Federer. Za titulu je Novak morao pobijediti dvojicu od te trojice! I ostatak zrijebe je bio tezak.

Prilican dio zasluge za to ima Boris Beker.

2.
                  Novak je u nedjelju pokazao i da moze da igra kao server. Opet zasluga Bekera. Nije ga on naucio da igra, ali ga je uvjerio da je vise nego dovoljno dobar da igra kao server (ako mu to odgovara). Znas, Beker je bio najbolji server svoje generacije. Kad on kaze Novaku: "Dovoljno si dobar da igras kao server." onda to puno znaci.

Federer je najbolji server ove generacije. I tata mata za sve druge servere. I nedjeljni test je Novak prosao protiv njega. Iako oni to ne pricaju, jedan od razloga zasto je Beker ukljucen je razvijanje Novakovih sposobnosti da se oslanja na servis. Kako stizu godine to ce biti sve vaznije.

Cini mi se da si protiv Dimitrova rekao: "Sto radi Beker? Ne moze od Novaka napraviti servera."

3.
                  Postavljanje Bekera je najbolji Novakov potez od kada je postavio Vajdu.

Ni si ti jedini koji je sumnjao.

------------------

PS
                  Bolje da se Beker svadja sa Bodom nego Novak. Bogu hvala on ima i karakter i ime da to radi.

Inace Bodov tekst je odlican i hvali Novaka. Ali nije hvalospjev. Da su Nadal ili Federer dali onakvu partiju, bio bi hvalospjev.

Mnogo toga Becker zna. I kako se bazira igra oko servisa i kako postaje mentalno cvrsci i kako se vrsi pritisak na novinare.

Pun pogodak

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    PS
                    Bolje da se Beker svadja sa Bodom nego Novak. Bogu hvala on ima i karakter i ime da to radi.

Inace Bodov tekst je odlican i hvali Novaka. Ali nije hvalospjev. Da su Nadal ili Federer dali onakvu partiju, bio bi hvalospjev.

Mnogo toga Becker zna. I kako se bazira igra oko servisa i kako postaje mentalno cvrsci i kako se vrsi pritisak na novinare.

Pun pogodak
                    Zasto bi se bilo ko svadjao sa Bodom?
                    Covek je tezak idiot koga niko ne shvata ozbiljno, fanovi se sprdaju sa njim, zovu ga Bozo ili Trollo, ne treba uopste da obraca paznju na tako nebitne likove...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Jedna poslastica za teniske hedoniste.
                      Pobednici Vimbldona u Open eri (1968-2014)

sigpic

Comment

• Chairman of the All England Lawn Tennis Club Philip Brook (C) poses with Novak Djokovic of Serbia posing with the Gentlemen's Singles Trophy and Petra Kvitova of the Czech Republic with the Venus Rosewater Dish trophy at the Wimbledon Championships 2014 Winners Ball at The Royal Opera House on July 6, 2014 in London, England.

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nadajmo se da ce ovaj par (Petra i Novak) oboriti sve rekorde. Koji je rekord? Koje par osvojio najvise Uimbldona jednovremeno?

Comment

• Koja nepotrebna izjava Bekera. Moras prihvatiti cinjenicu da ce svako da pise sta zeli i da te to na bilo koji nacin ne tangira.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Koja nepotrebna izjava Bekera. Moras prihvatiti cinjenicu da ce svako da pise sta zeli i da te to na bilo koji nacin ne tangira.
                              Pa normalno, ne moze da se svadja sa celim netom

sigpic

with experience.

Comment

• trebalo bi Bekeru preporučiti da postane član foruma

Comment

Working...
                                X