Ne znam, po titulama sigurno ali cisto igracki ono sto sam gledao Mareja pod Lendlom to je taj najvisi nivo. Koji je prijeko potreban tenisu posto nema nista jos od nove generacije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2014
Collapse
X
-
Ocekujem sljedece pitanje od NI-ja do Vladana.Bas je simpaticno kad se ukljucis u forum, svaki treci post NI postavi po jedno pitanje.
Sto se Mareja tice i ja mislim da je itekako bitan tenisu, veliki je to talenat, kakav mec su odigrali sa Nadalom ove godine, uzivancija. Oporavice se on.
Mislim da ce tesko Nadal do jos jednu titulu ovde, prirodna je podloga, ali sa nepravilnim i nizim otskokom, najgora opcija za koljena, plus ne zeli rizikovati da se krece bez zadrske.
Comment
-
Na kraju ce Delpo ispasti veci igrac od Mareja, pazite sta vam kazem. I vec bi bio da nije bilo tih povreda... Ok, prenagljujem mozda ali mislim da ce Delpo tek da eksplodira i pokupi nekoliko jacih titula, prosto mi se cini da je ambiciozniji i da je vise gladan uspjeha nego Marej. Mada vidjecemo...Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Nesto vezano za Mareja i Morezmo, nije tu bas sve kako treba
Murray's team not consulted on Mauresmo appointmenthttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Za Delpa bi odlicno bilo kada bi pokupio jedan masters, da konacno dokaze svima a najvise sebi da moze. Jer od povratka najveci uspeh su mu 500-ice. Cak ni na slemovima nije nista specijalno radio ono 1/2 W prosle godine i to je to ... Ali polako neka se on prvo oporavi kako trebasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZa Delpa bi odlicno bilo kada bi pokupio jedan masters, da konacno dokaze svima a najvise sebi da moze. Jer od povratka najveci uspeh su mu 500-ice. Cak ni na slemovima nije nista specijalno radio ono 1/2 W prosle godine i to je to ... Ali polako neka se on prvo oporavi kako trebaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Delpo sa svojom igrom može da se nosi sa igračima iz vrha to je sigurno, on treba sad da se maksimalno posveti treniranju, da sredi sve što ima u svojoj glavi, i na kraju da bude onaj isti stari Delpo na kojeg smo navikli.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Ja stvarno ne shvatam ovog Bekera, on se nervira sta jedan Peter Bodo pise o njemu i Djokovicuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Kad već pričate o Delpu, ima li neko tačnu informaciju kada se vraća, zadnje što sam čitala jeste da očekuju da će igrati US.... nadam se da ćemo uskoro da ga gledamo na terenu, ne znam za vas ali meni baš nedostaje* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostKad već pričate o Delpu, ima li neko tačnu informaciju kada se vraća, zadnje što sam čitala jeste da očekuju da će igrati US.... nadam se da ćemo uskoro da ga gledamo na terenu, ne znam za vas ali meni baš nedostajeEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Koliko ja znam, tek posle USO
cisto sumnjam da ce pre USO, a da mu prvi turnir posle takve povrede bude slem, mislim da bi to bilo malo neozbiljnohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKoliko ja znam, tek posle USO
cisto sumnjam da ce pre USO, a da mu prvi turnir posle takve povrede bude slem, mislim da bi to bilo malo neozbiljnoEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Slažem se, mislim da ako planira da igra US treba i barem jedan turnir prije, ali opet i to tek kada bude siguran da je spreman, koliko god da mi nedostaje radije bi da sačekam još malo nego da počne pa za koji mjesec opet isto* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa stvarno ne shvatam ovog Bekera, on se nervira sta jedan Peter Bodo pise o njemu i Djokovicusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment