Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostJa mislim da zasluzujem reputaciju od nekoga jer sam rekao da Novak osvaja,toliko sam zasluzio
držimo te za reč..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPreteknuti Edberg i Beker, stignut Vilandersigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Bravo Novak, izvukao je mec, koji ji trebao mnogo ranije dobiti.
Cestitke Federeru, lekcija kako treba biti posvecen tenisu.
Nije smeo biti nikakav drugi ishod meca, jednostavno Roger se nije mogao nositi sa Djokovicem u intenzitetu na 5 seta, iako je to sjajno uradio.
Nista Djokovic nije resio sa ovim GS, ali ga osvojio. Njemu je nazalost jos tenis daleko od prvog mesta po prioritetu. Cak se nije ni obradovao kako treba.
Ali, titule se racunaju a on je zasluzeno dodao jos jednu. Kad bi jos bilo nekoga da mu kaze da mu tenis trenutno najbitniji u zivotu, cuda bi radio, ali. . .
Nemaju za sta zaliti navijaci Federera, dao je sve sto mogao Roger i da se jom malo izglupirao Djokovic, pobedio bi.
A, nema potrebe ni za euforiju kod navijaca Djokovica, jer ono o 4 setu, je kao sto je neko rekao za ozbiljnu analizu.
Comment
-
Ja jos ne mogu da verujem..ljudi Nole osvojio W-don i pored uobicajenih gresaka, servirao za mec i vec vidjeno, izgubio servis...ne znam ni sta pisem, znam samo da sam mnogo radosna, ali prvenstveno sto je dobio napokon finale GS-ma, to ce mu vratiti samopouzdanje...koje emocije kod Noleta...sad se videlo kako je tesko prezivljavao gubitke ih finala....najzad 7 GS...nadam se da ce sad mnoge stvari poci na bolje...pobedio je samog sebe
Cestitke Federeru, veliki je sampion, treba biti realan, malo je falilo da Nole ne uzme pehar...da se sad ne raduje, kao i mi sa njim zajedno, na svu srecu uspeo je da izvuce iz sebe snagu i veru da moze do pobedesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostTo je ono nabitnije ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostFederer je veci sampion, zamisli da su uloge bile zamijenjene, Federer bi u tri rijesio, iako i on ima momente ludila. Ali ono u cetvrtom nije za obicnu analizu, to je za tim strucnjaka.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostSlazem se od slova do slova. Da dovedes sebe na rub poraza uprkos ociglednoj igrackoj dominaciji jasan je indikator da u glavi nesto debelo ne stima. To vise nije pitanje veceg/manjeg samionskog mentaliteta, to su daleko ozbiljnije stvari.sigpic
Comment
Comment