Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Johnny View Post
    Kako si me zeznula kad sam ja jos pre TB rekao da Grisa ne moze da ga dobije i nisam cak ni na tri set lopte promenio misljenje ?
    Odrzao si rec, svaka ti cast
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Neka nam dodje Fed u finalu da se taj trofej krvavo zaradi..
      Last edited by draza; 04-07-14, 16:29.

Comment

• Ode zdravlje, Nole nisi normalan sreca pa Grisa nume, ali s&v na mp epic fail

Sent from my HTC Desire 200 using Tapatalk

Comment

• Nole pozovi bre Strajnica...

>>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Zao mi je Vladane i skeptik. Ja sam vidio odlican mec, s greskama naravno, u vrlo teskim uslovim. Imas vjetar, pa imas toplo vrijeme koje je oderane djelove pretvorilo u prasinu, pa imas nepravilne odskoke i sto je najgore imas dvije podloge. Travantu i prasnjanavu. Nemoguce je naci patike za obadvije.

Comment

• Što se mene tiče, neka uzme ovaj W, iduće godine RG (neki od bivših velikih je rekao da je ovogodišnji poslednji koji je Nadal osvojio, a ne vidim ko bi drugi mogao osim Novaka). Realna su još dva na hardu i to bi bilo to. Je li iko od nas mogao i sanjati da će imati 10 GS-ova kad je počinjao.

Comment

• Bravo Nole glava je bila kad je najpotrebnije.
                Mislim da ne moze 3 meca lose za redom . Idemo po ...

uploadfromtaptalk1404487342090.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
                  Što se mene tiče, neka uzme ovaj W, iduće godine RG (neki od bivših velikih je rekao da je ovogodišnji poslednji koji je Nadal osvojio, a ne vidim ko bi drugi mogao osim Novaka). Realna su još dva na hardu i to bi bilo to. Je li iko od nas mogao i sanjati da će imati 10 GS-ova kad je počinjao.
                  Auuuuuu previse zelis,ako uzme jos jedan slem do kraja karijere bice neverovatan uspeh,ali tesko i to.

Comment

• Kada uzmem u obzir Novakovu formu, igru na travi, mentalno stanje i protivnike koje je na putu do ovog finala imao. Ovo je ogroman uspeh. Prtiv OCA smo autsajderi u nedelju, ali mozda je tako i bolje. Ne ocekujem vise NISTA. Nadam se i dalje jer nada umira poslednja, ali titulu ne smem da ocekujem. Jednostavno mi Novak sa svojim silnim izgubljenim finalima GS-a u zadnje vreme ne daje povoda za to. A i svojim bledunjavim partijama ovde.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Zao mi je Vladane i skeptik. Ja sam vidio odlican mec, s greskama naravno, u vrlo teskim uslovim. Imas vjetar, pa imas toplo vrijeme koje je oderane djelove pretvorilo u prasinu, pa imas nepravilne odskoke i sto je najgore imas dvije podloge. Travantu i prasnjanavu. Nemoguce je naci patike za obadvije.
                      NI, sta je bilo odlicno. Da li mozada 100 Novakovih gresaka na mrezi ili one 3 duple Dimitova sto se i na Chalengerima ne desava. Slazem se da su uslovi bili teski ali daleko je ovo od odlicnog.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Uzbudljiv i odlican mec!

Pod ovakvim vremenskim uslovima, kapa dole za obojicu
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Ali opet vidi se da mu je najlosija podloga trava. "Samo" 3 finala ima ovde u zadnje 4 godine. I jednu jedinu titulu. Sram ga bilo ...
                          Ma on dobija meceve na suvi kvalitret, a na travi iskreno igra ko bambi naledu. Ako dodje Fed u nedekju, kuku lele vece mu sanse bile na RG protiv Rafe.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                            Auuuuuu previse zelis,ako uzme jos jedan slem do kraja karijere bice neverovatan uspeh,ali tesko i to.
                            Ja mislim da je ovo realno. Viško lupeta stara garda, pa čovek ima tek 27. Federer razbija i u 32oj. Neki i Čilića stavljaju u novi talas, a čovek u septembru puni 26, godinu dana mlađi od Novaka. Može još Nole tri godine na najvišem nivou, a to je dosta za tri slama ako uzme ovo, a po meni je realni favorit ko god bude u finalu.

Comment

• Ja se plasim da ovo finale ne bude poslednji ekser u kovcegu posle toliko izgubljenih... Ajde sto je fizicki u losoj formi ali on je totalno izgubio samopouzdanje. Stvarno bih voleo da gresim, medjutim...

Comment

• E, moj Role
                                Raonic u finalu.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X