Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Johnny View Post
    Kako si me zeznula kad sam ja jos pre TB rekao da Grisa ne moze da ga dobije i nisam cak ni na tri set lopte promenio misljenje ?
    Ništa bre ne razumeš
    Bilo je u smislu koliko sam predvidela situaciju... kako sam napisala, tako je oservirao prvo u mrežu, pa drugi aut...tj. duplu.

Odoh da se odmorim uz fudbal. Ko je rekao da su to divljaci, foliranti, nameštaju mečeve, mrcvare loptu i protivnika... posle ovoga ono je pesma.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
      Ja mislim da je ovo realno. Viško lupeta stara garda, pa čovek ima tek 27. Federer razbija i u 32oj. Neki i Čilića stavljaju u novi talas, a čovek u septembru puni 26, godinu dana mlađi od Novaka. Može još Nole tri godine na najvišem nivou, a to je dosta za tri slama ako uzme ovo, a po meni je realni favorit ko god bude u finalu.
      Nikako ne mozes da poredis Federera i Novaka po nacinu igre i racionalnosti.Novak nece igrati tenis do 30.godine na to smem kucu da stavim,a iskreno sto se tice slemova mislim da je to gotova prica,mnogo puta nam je to dokazao do sada.

Comment

• Daj odmah 2. set

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Ništa bre ne razumeš
          Bilo je u smislu koliko sam predvidela situaciju... kako sam napisala, tako je oservirao prvo u mrežu, pa drugi aut...tj. duplu.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Zivci ce vjerovatno kostati Raonica prvi set. To nije cudno.

Comment

• Drvoseca se vec sada ukenjao ...
              Gotovo je ovo
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                Nikako ne mozes da poredis Federera i Novaka po nacinu igre i racionalnosti.Novak nece igrati tenis do 30.godine na to smem kucu da stavim,a iskreno sto se tice slemova mislim da je to gotova prica,mnogo puta nam je to dokazao do sada.
                Ne poredim ih, ali mislim da je i Novak sačuvao telo za razliku od Rafe koji je uništio svoje. Ubeđen sam da će igrati i posle 30te. Živi bili pa videli ti i ja.

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
                  Ne poredim ih, ali mislim da je i Novak sačuvao telo za razliku od Rafe koji je uništio svoje. Ubeđen sam da će igrati i posle 30te. Živi bili pa videli ti i ja.
                  I ja mislim da ce igrati samo pitanje je sa kakvim uspehom. Po meni je bolje bilo da se isforsirao od 2011 i nastavio sa takvim nacinom igre, pokupio jos jedno 5-6 slemova uz ovo sto ima i u 30 otisao u penziju. Ovako tesko
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Види како то пензионер ради!!! Већ готов меч... за само пет минута, лагано, елегантно као на двору!
                    sigpic

Comment

• Ide Novak do 10 GS, a usudjujem se da kazem i preko. Slobodno me drzi(te) za rec.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Novak jedva ceka da ga nesto odvuce od tenisa, plaza, drustvo, fondacija, sad zenidba i dete... Tesko da ce on posle 30-e. Ali, ovo je uzivo tema a sad igra Role i opusteno, bez nerviranja i samo uzivancija. Idemo Roleee

Comment

• Stao Nole,stao i vetar....Role vec brejk...zeznuo ga na brzinu...

Comment

• Vise u ovom setu Federer brejk loptu nece ni videti. ALI nece mu ni trebati
                            sigpic

Comment

• Ајде Федереру иди у пензију па да узмеш Новака да га тренираш, овај Бекер га упропасти....

пази Вишка? као Ноле да гледа овај меч? па њему се сада згадио тенис на дуже време, до УСО неће ни рекет у шаке да узме!!!
                              Last edited by Žika; 04-07-14, 16:47.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                                Ide Novak do 10 GS, a usudjujem se da kazem i preko. Slobodno me drzi(te) za rec.
                                Sve ce gora i gora konkurencija da bude ,tako da to djeluje sasvim realno. Svjedoci smo sa kakvom igrom dolazi do finala W

Comment

Working...