Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neće Novak ništa preko reda, zna da je Dimi na redu da uzme set
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ne mogu da vjerujem da se ovdje spominjalo da Dimitrov ima bolji BH od Federera.

Comment

• kako se vuku obojica.. žalim ove što su dali 500-1000 funti da bi ovo gledali..
        Originally posted by gokara
        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ako imam razumijevanje za ono sto se desilo u 2. setu, nemam za ovo u 4.
          Ne treba NI da imas razumevanja ni za st, jer nije mu se to desilo samo danas, nego KONSTANTNO...
          Sada i da brejkne opet ja sam tesko razocaran u njega kao sampiona
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Epski mec, ako ode u pet, imamo mec godine u onom tradicionalnom izboru.
            sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Odlepila sam načisto.. sada sam provalila Vladanov avatar i ovu cicku u bade mantilu i crkoh od smeha .. a ne znam zašto
              To je sve Sonja kriva , okacila Cibin krevet-selfi pa Vladan brze bolje zeli da je konkurentan
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Brejk lopte su realno precenjene

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Epski mec, ako ode u pet, imamo mec godine u onom tradicionalnom izboru.
                  ROFL ... Na ovom forumu ce to mozda i biti. Jos ako dobije Novak bice mu to najznacajnija pobeda ove godine tako da ce mec verovatno biti izabran.
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• ајде сада опет изгуби свој сервис и да будеш комплетиран.... па Федерер има да га стави у мали џеп...
                    sigpic

Comment

• Kad se sjetim onog polufinala od prošle godine (mislim na Delpa i Noleta) odmah me uhvati muka od ovog što trenutno gledam
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ne sme ovo u peti set...ko ce igrati finale...vec su sad u teskom stanju...

Comment

• Novak je realno DEBIL
                          Tu nema rasprave ... to je jos blaga rec za njega ...
                          BOZE !!!!
                          sigpic

Comment

• Meni je epski mec po glupostima, nadam se da se slazemo.
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Trazi kacket. Ubi ga Sunce po ko zna koji put.

Comment

• Smesan je Dimitrov tokom celog meca, nek zahvali Novaku sto se jos uvek nalazi na CC, a ne sa Masom u shopingu.
                                Ovo je trebalo biti 6:4 6:3 6:2
                                Cirkus sta Novak dozvoljava sebi.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X