Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Pogledajte vi koliko je on bolji statsticki bio u ovom setu, a jedva ga je uzeo. JER JE SVE BITNE POENE POGUBIO .... NOVAKOVSKI nema sta
    Visio je u sedmom gemu, ni sam ne zna kako ga je uzeo. Tako da budi zadovoljan sa ovim
    sigpic

Comment

• KYRGIOS неки дан јавља кеви да игра са Надалом, а она му каже: " не замајавај ме перем судове"
      sigpic

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
        Opet druge patike
        Grisa vec cetvrte nosi.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
          Jeste, pa jesi vidjela kako je samo skočila kada je Dimi uzeo set
          Ma kakvi videla, pao mi mrak na oči i bes mi pomutio razum... da ne širim priču...
          Nadrljaće Maša pored nje
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Visio je u sedmom gemu, ni sam ne zna kako ga je uzeo. Tako da budi zadovoljan sa ovim
            Naravno da sam zaovoljan. Mogao je vrlo lako da ga izgubi i onda bi to bio jos vec paradoks
            NOVAKOVSKI u svakom Grigorovom gemu dogura do 30 ali zato bitne poene zasere NOVAKOVSKI i eto ti
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Previse se opustio. Moze da popije jedan rani brejk na pocetku.

Comment

• Gle sada kada izgubi ovaj set 6-1 ili 6-2 .

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  KYRGIOS неки дан јавља кеви да игра са Надалом, а она му каже: " не замајавај ме перем судове"
                  Žiko ti si genije
                  Daj još neku ovakvu "priču" da se skrene sa ove muke koja i dalje traje, da se razumemo
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Zašto kod Novaka nema nikakve reakcije, djeluje mi kao da sve igra preko volje
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Bitan gem uzeo.

Comment

• Posle dve protivnicke duple, MORA DA SE UZME BREJK ...
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ajde i tu jednu napravi i kompletiraj seriju kad si degen
                          sigpic

Comment

• Ajde jos jednu ;)

Glava, idemo Noleee.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Vladane mozemo da se opustimo, Nole ipak dobija - kako, nije bitno... Vidal 99% nas, jos samo da Columbia otrese Brazil i onda alcohol mortale
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ovaj Dimitrov je covek bogotac !

Comment

Working...
                                X