Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA na SPORTKLUB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA na SPORTKLUB

[quote author=D-Wade link=topic=1853.msg190878#msg190878 date=1289087528]
    [quote author=bm24 link=topic=1853.msg190870#msg190870 date=1289087349]
    Ma sve u regularnom vremenu se zavrsava...Arenas ce ubaciti u 4/4 koju tricu i to je to!

Samo da do tada Wizardsi odrze prikljucak. $8#a
    [/quote]
    Ma kakav Arneas ne moze da se sastavi, bije Gibson kao lud l5'%9, toliko o tvojim Wizards-ima $#^%RT
    [/quote]

Nece valjda Wall-a da krene da sere.

Comment

• Odg: NBA na SPORTKLUB

Mozle li SK da kad daje repize NBA utakmica da izbaci reklame, timeoutoe i poluvreme i da pusti samo igru, a ne da i repriza traje kao i LIVE prenos po 2 i po , 3 sata, da mi se smuci i kosarka i sve, kad uzmu timeoutove po 5 minuta , 30 sekundi posle svakog faula,poluvreme 20 minuta, najmanje vidim onih 48 minuta kosarke? Prestao sam da gledam LIVE prenose NBA zbog toga, a izgeda da i NBA vise necu ni gledati.

Comment

• Re: NBA na SPORTKLUB

Hoce biti prenosa LAL-Heat za katolicki Bozic?

Comment

[quote author=Samurai link=topic=1853.msg212254#msg212254 date=1291985057]
          [/quote]

Hoce. %QWT&W

Comment

[quote author=Samurai link=topic=1853.msg212254#msg212254 date=1291985057]
            [/quote]
            Samurai, dobrodosao na forum, uzivaj (*#^R^

Naravno da ce biti prenos, cini mi se da je termin subota od 23 po nasem. %QWT&W
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ja sam mislio da je sala to da ste kupili paket NBA u 4/3 formatu slike i da sad ne zelite da platite jos malo i pustite 16/9 signal za NBA prenose #%d*
              imate 2 utakmice nedeljno jos kod kosarke jadno deluje ova slika ... ima li sanse i da li ce te ove NBA sezone preci na prenose u 16/9 formatu ili ne ... bilo bi stvarno lepo ...
              unapred hvala na odgovoru

Comment

ja samo da dam podrsku za 4:3 format i nikako nemojte da prelazite na 16:9, bar dok ne kupim novi tv-a a to ce ipak potrajati nekoliko godina ^*#(-

Comment

[quote author=carter985 link=topic=1853.msg213054#msg213054 date=1292108115]
                  ja samo da dam podrsku za 4:3 format i nikako nemojte da prelazite na 16:9, bar dok ne kupim novi tv-a a to ce ipak potrajati nekoliko godina ^*#(-
                  [/quote]
                  zasto na SK Hrvastka NBA ide u 16/9 formatu a na SK Srbija ide u 4/3 .. Ista firma ne razumem.... Voleo bih da cujem Kovancica ali ipak idem na SK Hrvastka zbog pune slike ...evo upravo sada gledam na Hr SK slika ok na SK SR ima crne trake

Comment

Da li ce sport klub prenositi sva desavanja All Star-a kao i prosle godine ???

Comment

• Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

E kakva vam je slika na SK meni je do sad bila normalna a evo sad kad je pocela utakmica ona je suzena po sirini?
                        Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:

Comment

[quote author=HELL link=topic=1853.msg228798#msg228798 date=1295053961]
                          E kakva vam je slika na SK meni je do sad bila normalna a evo sad kad je pocela utakmica ona je suzena po sirini?
                          [/quote]

SK ko da mi se malo raspada

trebaju da vrate SK na kablovsku baaaaaaaaaaa $%&5qw7
                          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Comment

само да нешто примјетим, вечерас игра бостон у 1 а нема преноса, стварно би требали једну утакмицу бостона да преносите да видимо крлета и павловића

Comment

[quote author=eurosport fan no.1 link=topic=1853.msg265933#msg265933 date=1299885434]
                                само да нешто примјетим, вечерас игра бостон у 1 а нема преноса, стварно би требали једну утакмицу бостона да преносите да видимо крлета и павловића
                                [/quote]

Trebala bi biti jos ova utakmica Bostona na SportKlubu do kraja regularne sezone.
                                Sat. 4/02/2011 2:00 AM Boston @ Atlanta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X