Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA na SPORTKLUB
Collapse
X
-
-
Originally posted by carter985 View Posttek kad sam napiso vido sam da je od pola 4
a od ovih tekmi u "evropskom" terminu misim da ce la-no biti najnezanimljiviji, al i onako vise nema veze posto je odluka vec donetasigpic
Comment
-
Sledece nedelje stoji termin u 7 sati uvece i ako ga ne budu menjali prenosice Filadelfija-Majami.
Nadam se da ce od one tamo nedelje biti dva prenosa, mada to meni nista ne znaci zato sto u sobi slabo vatam sport klub pa mi strimovi ne ginu.
Comment
-
Jel moze neko da mi objasni zasto, zasto prenose lakerse i new orleans, kad ce lakersi da ih pociste... mozda cak i sa 4-0...?
Pa bolje da su prenosili cikago i indianu, ako je bilo do termina, ni ona nije bila kasno uvece... ja bi radije ostao do kasno uvece da gledam boston i new yourk, nego da u "normalno" vreme gledam new orleans-LA...
Ne znam, mozda nisam u pravu, al ja mislim da je to najgluplja serija od svih koje se igraju u prvom kolu, kad kazem najgluplja, mislim na to da je najmanje neizvesna, jer svi unapred znaju da ce LA da prodje, verovatno sa 4-0...
Comment
-
Ili mozda zato sto hoce da puste nedeljom uvece.Ovako ce vise da gleda nego da se utakmica pusta posle ponoci kada ima boljih utakmica.Nadam se da ce im to biti i jedina utakmica sa Nju Orleansom koju ce da puste.
Realno i bice najdosadnija serija,Lejkersi ako veceras ne pobede sa 20 i vise poena onda ce to biti iznenadjenje.
Comment
-
Naravno... ;)sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
@emil_portnoy:S tim da se ne zna sledece nedelje ne zna sta ce se prenostiti, a to zavisi od toga koliko serije traju.
Kolko ja kontam SK ce prenositi utakmice koje su "dostupnije'' nama,a pod time mislim na vreme u periodu od sedam do dvanaest sati.
Comment
Comment