Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA na SPORTKLUB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA na SPORTKLUB

[quote author=carter985 link=topic=1853.msg172781#msg172781 date=1285660528]
    [quote author=James Naismith link=topic=1853.msg172778#msg172778 date=1285658296]
    Sta je sad ovo NBA na Sport Klub 3,4,5. Nece valjda to tako biti kroz sezonu? I ovako nema nesto previse utakmica pa nam jos sad to prebacite sa SK. Pa nemamo svi SK 3,4,5. Molim Vas vratite NBA na SK!
    [/quote]ma vec je ovo vidjeno, kao satro rezim sk i sk+ ostaje isti, a za par meseci sve ce prenose i fudbala i kasarke da prebace na sk 3,4 i 5 a mi cemo na sk i sk+ samo gledati reprize tih meceva, a od live ima da nam zapadne samo tenis //h*svb
    [/quote]
    ajde samo malo vise ozbiljnosti kad se pisu postovi, molimo vas. kakve veze ima ovaj post sa pamecu. ama bas nikakve.
    sta smo trebali, da ne pustimo chelsea - arsenal zbog kosrake?
    nba ne moze da ide na sk + i gledali smo da napravimo najbolju varijantu, da live ide na sk 3, a cim se zavrsi ova "nebitna" utakmica pl, ide snimak.

Comment

[quote author=SPORTKLUB link=topic=1853.msg172789#msg172789 date=1285667569]
      [quote author=MKSerbia link=topic=1853.msg172717#msg172717 date=1285612284]
      Dobro je, ima snimak na SK u ponedeljak AJ Milano – New York Knicks od 17h... @(*6sd$%

Direktan prenos je u nedelju od 18:30 na Sport Klub 3
      [/quote]
      direktan prenos jeste na sk 3 od 18:30, ali od 19:00, cim se zavrsi utakmica chelsea - arsenal, ide lagano odlozeni snimak na sport klubu
      [/quote]

Zasto se prosto ne ukljucite uzivo u prenos Aj Milano - New York Knicks na SK, ionako ce biti snimak sutradan, a kao sto znamo nba tekme traju 2 i po , 3 sata tako da necemo mnogo propustiti kad ionako ima snimak sutra a mnogo je lepse gledati uzivo nego u odlozenom snimku......

Comment

ajde samo malo vise ozbiljnosti kad se pisu postovi, molimo vas. kakve veze ima ovaj post sa pamecu. ama bas nikakve.
        sta smo trebali, da ne pustimo chelsea - arsenal zbog kosrake?
        nba ne moze da ide na sk + i gledali smo da napravimo najbolju varijantu, da live ide na sk 3, a cim se zavrsi ova "nebitna" utakmica pl, ide snimak.
        ja samo glasno razmiljam i valjda imam pravo da kazem svoje misljenje $%&5qw7
        reci mi dal se 3,4 i 5 placaju i dal ce se placati?

Comment

Odgovorite mi na ono pitanje o paketu za NBA ove sezone..

Ja se unapred ogradjujem jer ne znam kakve su cene ali mi je neverica da recimo 4 utakmice nedeljno kostaju drasticno vise od 2 utakmice nedeljno?

Comment

[quote author=vlada12345 link=topic=1853.msg172803#msg172803 date=1285674708]
            Odgovorite mi na ono pitanje o paketu za NBA ove sezone..

Ja se unapred ogradjujem jer ne znam kakve su cene ali mi je neverica da recimo 4 utakmice nedeljno kostaju drasticno vise od 2 utakmice nedeljno?
            [/quote]
            drasticno je preblaga rec

Comment

I ja sam za to da je bolje uključiti se u prenos u 7 posle Arsenala i Čelzija nego dati odloženi snimak za 30 min. Ali kad drugačije razmislim ne bi bilo smisla da u isto vreme bude prenos i na SK i na SK 3...
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
              C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=1853.msg172852#msg172852 date=1285685425]
                I ja sam za to da je bolje uključiti se u prenos u 7 posle Arsenala i Čelzija nego dati odloženi snimak za 30 min. Ali kad drugačije razmislim ne bi bilo smisla da u isto vreme bude prenos i na SK i na SK 3...
                [/quote]ne bi bilo smisla da svi imaju sk i sk3, a ovako 70% nas nema sk3, tako da ima smisla ukljuciti se. a posle zavrsetka tekme, pustiti celu tekmu iz pocetka $#^%RT

Comment

Najbolje bi bilo da uopšte ne daju direktan prenos na SK 3 nego samo da se posle meča Premier Lige uključe u prenos košarke na SK &+I}\
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=1853.msg172860#msg172860 date=1285686788]
                    Najbolje bi bilo da uopšte ne daju direktan prenos na SK 3 nego samo da se posle meča Premier Lige uključe u prenos košarke na SK &+I}\
                    [/quote]ne vezano sad za ovu tekmu... jel nba tekem nikad ne idu na sk+ i ako ne idu, zbog cega ne idu, tehncki uslovi ili sta?

Comment

Slična situacija je i sa MOTO GP koji isto nije moguć na SK+. Valjda je SK+ zajednički kanal za sve bivše republike pa onda nije moguće davati NBA i MOTO GP...
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=1853.msg172872#msg172872 date=1285688182]
                        Slična situacija je i sa MOTO GP koji isto nije moguć na SK+. Valjda je SK+ zajednički kanal za sve bivše republike pa onda nije moguće davati NBA i MOTO GP...
                        [/quote]ok tenx @(*6sd$%

Comment

Sto se mene tice moze i odlozeni snimak ali samo dok se sve NBA utakmice prikazuju na SK. Nije mi toliko bitno kada cu je pogledati vec da li cu je uopste pogledati.

Comment

..................zamolio bih moderatore da izbrisu ovo...moja greska

Comment

Prvo pozdravljam sve fanove NBA lige i drago mi je što će Sportklub imati pravo prenosa sa najboljim komentatorima i poznavaocima ovog show-a.Nadam se, što se tiče prenosa NBA lige ,da će ih biti dovoljno za sve ukuse i da će biti pravih izbora mečeva,jer sve je više zaljubljenika u ovaj sport(i ja sam jedan od njih).

Comment

Brana, dobrodosao na NBA deo foruma, nadam se da ćeš učestvovati u diskusijama (*#^R^
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X