Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA na SPORTKLUB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA na SPORTKLUB

Šta je ovo opet!?!
    Gde je prenos?
    Imate pet kanala,a na SK-TENIS!!! &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6

Comment

Evo sad ce #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r

Comment

Evo vam pa uzivajte,gledajte magiju Nju Dzersi Netsa,a mi cemo tenis na magli
        sigpic

Comment

Ajde bre vec jednom &*(@W6

Comment

opet NBA 4/3 formatu #%d*

Comment

Kezmane brate izvini ali da li si ti ikada ovde nesto iskomentarisao a da nije 4:3 , 16:9 format i to oko toga? aj opusti se malo (*#^R^

Comment

Fala bogu da su prekinuli tenis, a pustili NBA.

Comment

[quote author=Melo link=topic=1853.msg187148#msg187148 date=1288552847]
                  Kezmane brate izvini ali da li si ti ikada ovde nesto iskomentarisao a da nije 4:3 , 16:9 format i to oko toga? aj opusti se malo (*#^R^
                  [/quote]
                  pa izvini sto bi gledao na LCD 2 crne trake kada ide NBA #%d*
                  ja sam pohvalio svaki dobar potez SK narocito oko formata koji je i bio logican a to je 16/9 koju ste konacno prihvatili kao i svi sportski paketi u Evropi ...
                  tako mi je i jasno kao sto se pise da cemo NBA gledati u 4/3 formatu zato sto je prenos u 16/9 formatu skuplji a vi to necete da platite #%d* #%d*

Comment

[quote author=kezman75 link=topic=1853.msg187569#msg187569 date=1288638674]
                    [quote author=Melo link=topic=1853.msg187148#msg187148 date=1288552847]
                    [/quote]
                    pa izvini sto bi gledao na LCD 2 crne trake kada ide NBA #%d*
                    ja sam pohvalio svaki dobar potez SK narocito oko formata koji je i bio logican a to je 16/9 koju ste konacno prihvatili kao i svi sportski paketi u Evropi ...
                    tako mi je i jasno kao sto se pise da cemo NBA gledati u 4/3 formatu zato sto je prenos u 16/9 formatu skuplji a vi to necete da platite #%d* #%d*
                    [/quote]

Koji su to vi ?

Comment

Kako gledas 2 crne trake na LCD??Ja te trake nemam kad gledam prenos $%&5qw7
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=1853.msg187583#msg187583 date=1288639629]
                        Kako gledas 2 crne trake na LCD??Ja te trake nemam kad gledam prenos $%&5qw7
                        [/quote]
                        lepo kod mene jos uvek nema D3 kao sto nema u celoj srbiji juzno od Beograda ..obzirom da se signal SK emituje u 16/9 formatu kod signala NBA koji je 4/3 odnosno uzimaju ga 4/3 i ako ima i 16/9 na tv LCD posto je on 16/9 pojavljuju se velike crne trake sa strane --na svim ostalim prenosima slika je puna jer i signal koji se skida sa satelita je 16/9

Comment

i kod mene su bile te trake prosli put i to na obicnom katodnom TV-u

Comment

kod mene nisu,a nisam iz BG-a.sve je bilo normalno
                            sigpic

Comment

Danas, pa tek 18. decembra Miami na SK-u. +-*^%*

Comment

sto se mene tice ne moraju cele godine da ih pustaju $8#a
                                sigpic

Comment

Working...
                                X