Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemci odlicni, iako su imali igraca vise nekih 50-ak minuta. Muller Steta sto i Ozil nije postigao gol, lepo mu je odbranio Rui Patricio.
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ozil sledeću da počne sa klupe.
      Originally posted by Brajkula
      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ajmo Nigerija

Comment

• Kakav je kralj ovaj Podolski, prosto ga moras obozavati i gotiviti.
          Originally posted by maliajnstajn
          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            ti si prolupao
            Ja za Italiju i protiv Srbije
            sigpic

Comment

• Kakva demonstracija sile, sta je ono Samo jos da pruze Kloseu sansu koji put, bas bih volio da pocne sledecu cisto da izdominira malo
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                Brat moj Doduse, ja imam italijansko poreklo, ne znam za tebe

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                  pa lepo sam ti rekla
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                    Brat moj Doduse, ja imam italijansko poreklo, ne znam za tebe
                    Koliko znam nemam, jedino ako me moji nisu slagali kao u meksickim sapunicama.
                    sigpic

Comment

• Pre će biti da su te ispustili na glavu kad si negde bio mali
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Pre će biti da te ispustili na glavu kad si negde bio mali
                        Skotrljao sam se sa 2 godine niz 30 stepenica, zavrsio na klinickom centru u Beogradu, bilo je bas hitno. Verovatno su ostale posledice.
                        sigpic

Comment

• Red je za jednu utakmicu tipa 0-0/1-1. Iran ne može dati gola do sutra, Nigerija nedorečena, neriješeno najizgledniji rezultat.
                          sigpic
                          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                          don't support us when we win."

Comment

• Mislim da je ova utakmica najmanje gledana
                            1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
                            1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
                            sigpic

Comment

• Ubjedljivo najgore poluvrijeme na prvenstvu. Iran preloš, ovo zaista ne liči na ozbiljnu ekipu koja je dostojna igranja na SPu. Nikakve organizacije u igri, sve "na vrat na nos", sredina ne postoji i jedini način na koji pokušavaju doći do gola Nigerije jeste preskakanje iste. Nigerija za nijansu bolja, ali ta nijansa ne znači ništa jer je ovo katastrofa. Jedino što više trče i bolje pokrivaju prostor od Iranaca, a igra se uglavnom svodi na preskakanje sredine kao i kod protivničke ekipe. Kao da gledam utakmicu Premijer lige BiH, više uzbuđenja se doživi kad se otvara pašteta. Jedina dobra stvar u svemu jeste što ovaj rezultat ide na ruku BiH i što je evidentno zbog čega nas smatraju favoritima za 2. mjesto.
                              sigpic
                              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                              don't support us when we win."

Comment

• 70 minutes played. A total of 3 shots on target

Comment

Working...
                                X