Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vrhunac svega je sto sam pre neki dan u busu slusao dve devojke kako raspravljaju o tekmi mislim da je bila Kolumbija:Japan.
JA u soku!
a pri tom me najbolji ortak koji je obozavao fudbal svaki dan pita: "a ko igra?"Last edited by l1m4r; 29-06-14, 02:06.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
E vidis to su ribe vredne paznje... ne moraju da sipaju znanjem ali trud je bitan.
SP vise nije samo sportska stvar, nego i stvar opste kulture u najmanju ruku.
Bas me zanima kakva je ta njegova "jadnica"
Dosta, zavrsavam pricu o mom poznaniku
Samo zbog VanGe, RVP i ostalih potencialnih nasih lala navijacu za Pays-Bas, inace Mexico mi je odlican.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Najveci utisak do sada Rodriguez
Medijski naj-propraceni, kao vanzemaljci- Neymar, Messi,Suarez, a na delu, neupadljivo iz senke-a bez premca,"gazda"Rodriguez
Kao ekipa-Kolumbija, od njih sve zavisi. Mogu da igraju na rezultat, ili da se nadigravaju- nema problem+Pekerman"siva eminecija"
Moj tip -najmanje polufinale* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostVrhunac svega je sto sam pre neki dan u busu slusao dve devojke kako raspravljaju o tekmi mislim da je bila Kolumbija:Japan.
JA u soku!
James Rodriguez Cuadrado je takodje odlican na ovom prvenstvu. Jedino me u Kolumbiji brine stoperski tandem Zapata-Yepes... Urugvaj bas nemocan, vidi se odsustvo Suareza, Forlan vise nizasta nije, on je svoje odigrao.
Sto se tice meca Brazil-Chile, jako sam se razocarao u fudbal i u srecu. Prosao je gori tim, imali su mnogo srece! E ona precka Pinille u 120-om minutu.. Da je to uslo... Fred i Jo E ako se oni mogu porediti sa nekadasnjim legendarnim napadacima Rivaldom i Ronaldom... Nadam se da ispadaju vec od Kolumbije, a 1/2 finale im je vrhunac jer tamo nalecu verovatno na Nemacku ili Francusku.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostVrhunac svega je sto sam pre neki dan u busu slusao dve devojke kako raspravljaju o tekmi mislim da je bila Kolumbija:Japan.
JA u soku!
SpoilerOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostSto se tice meca Brazil-Chile, jako sam se razocarao u fudbal i u srecu. Prosao je gori tim, imali su mnogo srece! E ona precka Pinille u 120-om minutu.. Da je to uslo... Fred i Jo E ako se oni mogu porediti sa nekadasnjim legendarnim napadacima Rivaldom i Ronaldom... Nadam se da ispadaju vec od Kolumbije, a 1/2 finale im je vrhunac jer tamo nalecu verovatno na Nemacku ili Francusku.
Indi se nije oporavio i kolko vidim Holandjani ce igrati u standardnoj formaciji 4-2-3-1.
#MEX LINE-UP: Ochoa, Rodriguez, Salcido, Marquez (c), Herrera, Layun, Dos Santos, Moreno, Guardado, Peralta, Aguilar#NED LINE-UP: Cillessen, Vlaar, De Vrij, Blind, De Jong, Van Persie (c), Sneijder, Robben, Verhaegh, Kuyt, Wijnaldum
Comment
-
Zadivljujuce mi je postalo koliko ljudi sa Rts-a ne znaju ama bas nista!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Odlicna sansa za Mexico, mada je bila teska situacija.
Mexico ima savrseno postavljenu odbranu, ne moze ovde Holandija nista, bas zbog cinjenice sto Mexico i nije posed ekipa kao Spanija, pa da Robben udari po kontri. Odlican je ovaj Mexico, velika steta sto Vela ne zeli da igra za repku.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment