Španija na celom prvenstvu 2010. dala 8 golova - Nemci večeras 7!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Zika View Post
Jaooo, koja bruka, kako ce izaci napolje utepace ih navijaci
Surova realnost, nema sta, mislila sam da ce izgubiti 3-1, ali ovo ni u snu
Brazilci moraju da iz ovog teskog poraza izvuku pouku i krenu da stvaraju reprezentaciju dostojnu zemlje fudbala.
Cestitke nemcima.
Brazilci kao da imaju Karadzica i kompaniju
Stavio Zika i kecasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Jedan u moru...
Hoće li neko da primi brazilske fudbalere na spavanje? Samo par dana dok ne prođe...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sto mi je drago sto je neko na ovakav nacin spustio na zemlju umisljene Brazilce.Fantasticna partija Nemaca, fantasticna, za udzbenike!
Jos sutra Holandija da pobedi pa da gledamo opet Evropsko finale.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
..da sam bio na mestu Leva,terao bih igrace da im daju jos 7 golova..slusam i citam komentare,sto ovde sto na tv-u,zao im brazilaca..??sto im ih je zao?sto su primili 7 komada,a trebali su da prime bar jos tri..foliranstka brazilska g....,pacenici obicni..pa da li samo oni igraju fudbal??jos pre prvenstva su mi se zgadili raznoraznim komentarima i svojim apsolutnim ubedjenjem kako njih nema ko da pobedi u zemlji fudbala,i oni sampioni jos pre pocetka mundijala,a pritisak sa svih strana na sudije,o tome da ne govorim..zao mi je bilo hrvata,mexikanaca,cileanaca i kolumbijaca..nista ovi bolji nisu bili,i po mom skromnom misljesnju,nezasluzeno su u polufinalu,i trebali su da ispadnu jos u osmini finala..
edit:
..jos onaj Rajevac sta nalupa posle tekme..Last edited by Rossini; 08-07-14, 23:34.sigpic
Comment
Comment