Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uh uplašio sam se penala, jer je to bila odlična šansa za Kostariku. Ali Holandezi idu dalje zahvaljujući odličnim odbranama Krula, dobra izmerna golmana pred kraj.

Sada napad na Gauchose, Oranje napred!

Najviše mi je drago zbog Robina i novog šefa Uniteda, LVG!
    Last edited by Lord Aleksoni; 05-07-14, 23:49.

Comment

• Kakav potez Van Gala
      TOM KRUL!!!
      Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Ako se moze reci da je neko rutinski dobio penale onda je to sada slucaj. Kakvo doktorsko pucanje i naravno Krul na nivou.

Comment

• Gotov fudbal, ajmo spavanje. Sutra ispit. Laku noc i cestitke CRC na 14 miliona za cetvrtfinale
          1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
          1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
          sigpic

Comment

• Jao kako bi ja mrtvo hladno rekao ovom Krulu da odjebe kad bi mi priso ovako ko sto je prilazio ovim igracima Kostarike, a oni isto kakve pickice gledaju ga
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Како човек чита где ће се шутирати, прочитао свих пет удараца и бацио се на праву страну, два одбранио као од шале..
              sigpic

Comment

• Steta za costa ricu bili bi najvedje iznenadjenje posle juzne koreje 2002
                Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• значи финале: Немачка - Холандија?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Jao kako bi ja mrtvo hladno rekao ovom Krulu da odjebe kad bi mi priso ovako ko sto je prilazio ovim igracima Kostarike, a oni isto kakve pickice gledaju ga
                    Svako ima svoj način ometanja protivnika, a sad ovi što ga samo gledaju, sami su krivi.

Kao Ivković kada je pročitao Maradonu 1990. u Italiji

Comment

• Ma Gauchosi gaze do finala
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Normalno , bas ce Vlaar i De Vrij Messija zaustaviti

2-0 za Argentinu lagano
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                          Normalno , bas ce Vlaar i De Vrij Messija zaustaviti

2-0 za Argentinu lagano
                          Veliki je mag LVG, napraviće potrebnu taktiku i za Gauchose

Comment

• Van Galu sve ide od ruke, šta god da uradi pogodi, pa i ovo sa Krulom.
                            Nešto mi govori da će u Junajtedu biti malo drugačije.

Comment

• Originally posted by cleoo View Post
                              Steta za costa ricu bili bi najvedje iznenadjenje posle juzne koreje 2002
                              Jedna od najvećih prevara u historiji SP-a tako da se oni ni u kojem slučaju ne bi mogli porediti sa Kostarikancima.

Argentinci glat preko Oranja na megdan Njemcima

Comment

• Originally posted by edohz View Post
                                Jedna od najvećih prevara u historiji SP-a tako da se oni ni u kojem slučaju ne bi mogli porediti sa Kostarikancima.

Argentinci glat preko Oranja na megdan Njemcima
                                Uvek je bilo da se na svetskom prventsvu domacin gura sto dalje i ako je to nekad bilo i van pameti, tako je to od Urugvaja 1930 pa do Brazila 2014, u koliko cemo da ce Rusija za 4 godine proci grupu a mozda igrati i cetvrtfinale ili nesto vise.
                                Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                                Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

Working...
                                X