Evo jedne zanimljivosti: Samo jednom se deslio da domacin ne prodje prvu rundu i pogacate to se desilo juznoj africi(koju je izbacila gol razlika), a neretko se desavalo da domacin doce i do finala.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
-
Kostarikanci su na turnir stigli i teoretski obezbedivši mesto 2 kola pre kraja kvalifikacija. U Brazilu su igrali sa 3 svetska i 2 evropska prvaka (7 sveskih, 3 evropske titule) i ostali neporaženi, primili 1 gol iz igre (GRE 92') i 1 sa penala (URU). Dobar je Kejlor, ali tu očigledno postoji ozbiljan sistem.
Comment
-
VanGa, leteci Holandjani koji su pucali penale (i kako su jebeno znalacki pucali) i Krul su dokazali da penali nisu lutrija!
BRAVO
Sto kaze Vladanko, da vidim sada to mudo od igraca koji ce reci: "OK. VanGa & MUFC ali nema Lige sampiona"
Costa Rica - naklon do poda, za ucinjeno na ovom SP.Last edited by AIRBORNE; 06-07-14, 01:18.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Bice to mrtva utakmica izmedju Holandjana i Argentinaca, mozda i najgora na celom prvenstvu.Ocekujem dosadnih 120 minuta, sem ako Argentine ne usere neki gol.Definitivno najodvratnija reprezentacija na prvenstvu uz duzno postovanje prema njihovim navijacima.
Nemci ako prodju Brazilce, sa kim god da se nadju u finalu otresce ih sa 2-3 gola razlike.Siguran sam da ce im to biti tezak posao, prolaskom bi probili psihicku barijeru posto su u poslednjih 8 godina izgubili 3 polufinala(jedino su prosli Turke 2008 koji su bili inferiorniji).
Comment
-
Mali off ali koristan:
Komentator ***** ima mnogo posla tokom Mundijala u Brazilu.
Treba biti vredan, skupiti razne informacije o reprezentacijama, igračima i trenerima, a ne ispasti smešan.Prenos Mundijala je naporan posao, za pripremu meča potrebno je šest-sedam sati kako biste iskopali
neku novu informaciju i predočili je gledaocima.
Uvek se vodim činjenicom da gledaocima prenesem zbivanja na terenu sa fudbalske strane.
Privatan život, “crveni dresovi”, mene to ne zanima - dodao je ********** je starija garda, nije iz priče “Aca informacija” da zna ko je s kim u vezi,
kome je baba bila glumica ili bilans Argentine sa ekipama u crvenim dresovima.
Ladies and gentlemen the one and only:
Last edited by AIRBORNE; 06-07-14, 11:54.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment