Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    a sad spektakl, Beluci - Fognini
    Derbi danasnjeg dana

Comment

• Nema tu ni d od derbija, gasi ga Fog pjeske
      sigpic

Comment

• Fonjini je odlucio da ovaj turnir "igra" dok ne naleti na jaceg od sebe, posteno.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
          Nando prso s glavu od kad ga ostavi nasa Ana Da mu se Ana sad vrati on bi osvojio bar GS , jer covek ima igru ali mu fali koncentracija
          Ako je do Ane onda mu ne treba koncentracija vec nesto drugo

Comment

• Negdje sam citao intervju s Pennetom nakon njenog raskida s Moyom,tema su bili muskarci.Rekla je da je Haas najzgodniji frajer na turu a da je Safin njen tip te da ju je "startovao' jedan Brazilac ali da nije njen tip i da je dobio odbijenicu.
            Postavlja se pitanje da li je Belluci taj milfhunter?

Comment

• Po n-ti put
              Verdasko ima zdravstveni problem, tako da zajebancija na njegov racun nije na mestu.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                Negdje sam citao intervju s Pennetom nakon njenog raskida s Moyom,tema su bili muskarci.Rekla je da je Haas najzgodniji frajer na turu a da je Safin njen tip te da ju je "startovao' jedan Brazilac ali da nije njen tip i da je dobio odbijenicu.
                Postavlja se pitanje da li je Belluci taj milfhunter?
                Pa nije Peneta toliko matora kao sto izgleda, a Belluci hteo, pa dobio pedalu.

Comment

• Izasao je OOP, Role 2. mec na PC, Djokovic 2. mec na SL:
                  http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule11.html
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Djokovic i Cilic na SL x1000000
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Djokovic i Cilic na SL x1000000
                      Valjda sa nafurali na taj "zakon" da svi moraju igrati jednom na SL pa da to sto prije rijese, inace rijetko glup potez.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Izasao je OOP, Role 2. mec na PC, Djokovic 2. mec na SL:
                        http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule11.html
                        balansiraju sa tim terenima

Comment

• RG je poznat po tome, svi najbolji moraju jedan mec na SLu da odigraju
                          stavili su i Congu na SL
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

Djokovic i Cilic na SL x1000000
                            Meni i mom Condoru s dijagonalom od 38cm svejedno

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                              Valjda sa nafurali na taj "zakon" da svi moraju igrati jednom na SL pa da to sto prije rijese, inace rijetko glup potez.
                              Znam za taj trip, ali imas derbi kola i on nije na PC, a kad igraju s nekim pacijentima onda su na PC.
                              sigpic

Comment

Znam za taj trip, ali imas derbi kola i on nije na PC, a kad igraju s nekim pacijentima onda su na PC.
                                E, to sam i ja primetio

Comment

Working...
                                X