Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odigrano je haman 200 poena, tako da mislim da su ipak upravu

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
        Protiv ovakvog Lopeza je morao vise ali gubitnicki mentalitet je cudo

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Slao mu duboke lopte jer je Rafa servirao kao Erani
          A Djokovicev ritern = Gineprijev
          Ne bih da se svađam, jednostavno mislim da je prerano da se bilo sta zakljuci, meni se npr. cini da je Rafa isti kao u prethodnim turnirima...
          Videcemo

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
            A Djokovicev ritern = Gineprijev
            Ne bih da se svađam, jednostavno mislim da je prerano da se bilo sta zakljuci, meni se npr. cini da je Rafa isti kao u prethodnim turnirima...
            Videcemo
            Kao u MC i Barceloni nije sigurno, ovo je igra iz Rima ali sa još većom energijom

Comment

• Naravno da je pozeljno da Nadal digne igru na maksimum, da ne bi posle bilo ...
              sigpic

Comment

• Za ovakvog protivnika Nadal je jako dobar, ali još je rano za bilo kakve procjene forme i trenutnog stanja
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  Naravno da je pozeljno da Nadal digne igru na maksimum, da ne bi posle bilo ...
                  Mmm, jeste sigurni? Kad ono bijese Nole pobjedi Rafu na RG?

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                    Mmm, jeste sigurni? Kad ono bijese Nole pobjedi Rafu na RG?
                    cetrneste
                    sigpic

Comment

• Nije lose krenuti igrati ponekad protiv Wawrnike kad igra protiv autsajdera. Dobre kvote a on voli da omane

EDIT: Peca, nakon 5-0 na ovom GS i dalje tako samopouzdanje, treba i to postovati

Comment

• pa zaista relevantne pobede su samo u 2012. 2013 (a bilo je tesno 2013). Pre toga nisu igrali nekoliko godina ovde a u to vreme npr 2008. i ranije je Rafa dominirao nad Novakom i van sljake. Posle toga se situacija promenila. Ipak, treba da dodju do finala obojica za pocetak (mada za Rafu ne brinem), i da jos vidimo sta ce se izdesavati u toku turnira...pa pobogu, ima jos 2 nedelje do finala...

Comment

• Bellucci brejk viška u prošlom setu i sada 4:2 i serva
                          Last edited by Mrkela; 26-05-14, 17:52.

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                            Bellucci brejk viška u pročlom setu i sada 4:2 i serva
                            Ako ovo izgubi komotno neka okaci reket o klinom, ne treba mu vise tenisa. Imao 2-0 u setova i brejk prednosti, a na 2-1 isto je imao brejk prednosti u cetvrtom setu, a sada smo na pragu 5 set.
                            OVAKO

Comment

• Sasvim normalno ponasanje Belucija obzirom da sam ga odabrao kao pobednika u blentavoj igrici
                              sigpic

Comment

• ne moze se protiv pece a ja naivan pa ga i ja stavi

Comment

Working...
                                X