Odlican!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by SonjaFan View PostPa ovo je Ginepri...ne protivnik koji bi mogao da naudi Rafi
Sta radi Gulbis? Ne pratim
Gulbis gubi sa dva brejka u prvom setu, a tek je osvoijo turnir, to mi je bilo onako smesno.A i ne bi me cudilo da izgubi, on i Fabio su majstori za takve stvari.
OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNisam mislio na rezultat Sonja, nego na igru. Ovo sto igra u prvom setu je svetlosne godine od ono iz MC-a, Madrida i Rima.
Lepo je biti optimistican ali mislim da za to jos nema razloga.
6:0 na SL terenu, na PC je moglo biti i 7:0
Comment
-
.
Nishikori: it's tough for me, but I guess this is my tennis life, I have to take care of my body and injury will come again, for suresigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znaci ne shvacamo se, ja Gineprija totalno izostajem iz ove price, gledam Nadala. Njegov servis, forhend, dubinu udarca, to je za klasu bolje nego u Rima, cak i vise. Stoji to da Ginperi je ocajan i nije protivnik po meri Nadala, ali ako vidimo igra Nadala ima i te kako podobrenja u odnosnu na Rima.
P.s. Sonja, daj statistike prvog setaLast edited by Stefan-kobe; 26-05-14, 17:06.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostZnaci ne shvacamo se, ja Gineprija totalno izostajem iz ove price, gledam Nadala. Njegov servis, forhend, dubinu udarca, to je za klasu bolje nego u Rima, cak i vise. Stoji to da Ginperi je ocajan i nije protivnik po meri Nadala, ali ako vidimo igra Nadala ima i te kako podobrenja u odnosnu na Rima.
P.s. Sonja, daj statistike prvog seta
Ne mozes izostaviti protivnika iz priceKad mu je Novak slao duboke loptice, nije mogao Rafa da igra isto kao danas...+ nije mogao biti toliko opusten, samopouzdan...
Last edited by Zzz; 26-05-14, 17:09.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View Post1.set Rafa 6 winnera/7 UE
Ne mozes izostaviti protivnika iz priceKad mu je Novak slao duboke loptice, nije mogao Rafa da igra isto kao danas...+ nije mogao biti toliko opusten, samopouzdan...
Last edited by Stefan-kobe; 26-05-14, 17:11.OVAKO
Comment
Comment