Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post

Shminka, jesi seriozan da cu svatiti pare na Janga na sljaci?
    Sto da ne, ako si mogao na Lopeza
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Koliko Banjac ne podnosi Nadala...
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Normalno da sam seriozan, nećeš valjda na igrača o kom imaš takvo mišljenje

Al dobro je, tastatura ti idalje fercera

Comment

Mene apsolutno ne zanima koliko godina ima i sto je napravio u karieri. Evo ja cu da ti kazem, lik NISTA ni je uradio u svojoj karieri! Prosjek od igraca, zna na brzim podlogama ponekad da pruzi pristojnu partiju ali sve je to retkos jer je totalno ednodimenzionalan teniser i poima nema od tenisa.
          uzeo je i meni tiket i pukao mi kao rezerva na suicide , ali ono , budimo realni

Comment

• Servira Rafael ko iz puške 176, 176, 178...
            sigpic

Comment

• Nema sanse Tim, steta sto je odmah na Nadala naleteo, ali ovaj mec ce da mu znaci, svaki put se odusevim kad ga gledam
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Treba si Janga manju uplatu i miran si ako padnes. Jang je unistio Lopeza danas,ukrotio mu je servis i to je bilo to,sa osnovne linije je bolji igrac.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                  Sto da ne, ako si mogao na Lopeza
                  Lepo si mi rekao
                  Ne ali zaista imam takvo mislenje o njemu, lik stvarno ne zna da igra tenis.

Duci mora da dobije ovo, Zop nije igrao 150 godina pravi mec, nije u ritmu. Pitao sam ali niko mi nije rekao, jel to Zopp dobio vajld kartu? Vidim da je 330 i neki na rang listu, ali nije mi jasno kako moze on da dobije vajld kartu, ima toliko drugih igraca...
                  OVAKO

Comment

• Ajmo Duci
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Zasticeni renking

Comment

• Nema Thiem sansu prvo zbog stava sa kojim je dosao na teren. Valjda je izjavio da se raduje iskustvu koje ce mu ovaj mec doneti i bla bla...umesto da ide na win, koliko god to zvucelo nerealno

...
                        Nista, ajmo Dusane

Comment

• Da mi je samo jos jednom da vidim Soderlinga
                          Jedini nacin kako mozes dobiti Nadala na RG ako nisi Novak Djokovic.

Ma i servis mu je nebitan moze svaki da servira ispod ruke samo da se krene u poen, jednostavno covek se toliko dobro oseca na ovom terenu da je to neverovatno. Zna mu svaki milimetar i moze iz bilo koje pozicije tela da posalje lopticu duboko koliko hoce. Cak mu je i napad nebitan, odbranom ce kupiti poziciju na terenu tako da ce namestiti zicer koji bi i Felisiano iskoristio

Comment

Lepo si mi rekao
                            Ne ali zaista imam takvo mislenje o njemu, lik stvarno ne zna da igra tenis.

Duci mora da dobije ovo, Zop nije igrao 150 godina pravi mec, nije u ritmu. Pitao sam ali niko mi nije rekao, jel to Zopp dobio vajld kartu? Vidim da je 330 i neki na rang listu, ali nije mi jasno kako moze on da dobije vajld kartu, ima toliko drugih igraca...
                            Nije dobio WC, on je iskoristio zasticen ranking i tako je upao u glavni zreb
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                              Zasticeni renking
                              A koji mu je to renking zasticen?

Comment

• Skoz sam zaboravio na to, mislio sam da vazi samo u WTA.
                                Sepi i Monako napravice si 1000 brejkova i igrace 1350 sata i 45 dana Do toliko su uzasni i obojca.
                                Rafa za sada mi se ne svidja kako igra...
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X