Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Ovaj na ESu kaže da je udarao i on dvoručni dosta dugo, pa se prešaltao...i neka je

Ova taktika mu neće donijeti gemove, lijepo je što se može dugo zadržati u reliju...ali nema on ni znanja ni snage da bi tako dobio Rafu, mora igrati agresivnije
    Ocigledno je slusao ove na engleskom ESu, posto su oni to pricali pre nekih 5,6 minuta

Nema sanse Tim sa ovom taktikom, mora da skracuje poene, da bude agresivniji...
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Onaj ko je dao reket u rukama Felisijana Lopeza treba da ide na doktor, da se malo preispite kome je to dopustio da zaigra ovaj sport.
      covek ima 33 godine, 17 godina karijere, ceo zivot u vrhu svetskog tenisa, zaradio silnu lovu i napravio od sebe veliko ime .... ja mislim da treba da bude ponosan ko god ga je prvi put odveo na teniski teren

a to sto nije u formi, sto sljaka nikako nije njegova podloga i sto je naleteo na cirkus Donalda koji je pruzio partiju zivota kakvu nece ponoviti... pa sta da se radi sad, nece Lalu pasti kruna sa glave zbog jednog meca

Comment

• Gledaj GGLa sto je pozurio, a ostani dva sata na terenu barem. I izgubi set, nije secer u vodu.
        sigpic

Comment

• Hoce li brzo poceti Dusan Silni, trebao je poceti poslije onih parova koji su zavrsili prije pola sata?
          KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

• Pa da...neće o tome pričati onaj lik što ko tetka kakva brblja o vremenu, vjetru, sivim oblacima, bijelim oblacima...kretanju istih tih oblaka, komentarisanju publike i iščitavanju rezultata

Comment

• Anderson protiv Dotorea u trecem kolu, sto je pobjedjivao, pobjedjivao je
              sigpic

Comment

• Vidim ja da ce biti zanimljivih ucesnika u 1/8
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                  covek ima 33 godine, 17 godina karijere, ceo zivot u vrhu svetskog tenisa, zaradio silnu lovu i napravio od sebe veliko ime .... ja mislim da treba da bude ponosan ko god ga je prvi put odveo na teniski teren

a to sto nije u formi, sto sljaka nikako nije njegova podloga i sto je naleteo na cirkus Donalda koji je pruzio partiju zivota kakvu nece ponoviti... pa sta da se radi sad, nece Lalu pasti kruna sa glave zbog jednog meca

Mene apsolutno ne zanima koliko godina ima i sto je napravio u karieri. Evo ja cu da ti kazem, lik NISTA ni je uradio u svojoj karieri! Prosjek od igraca, zna na brzim podlogama ponekad da pruzi pristojnu partiju ali sve je to retkos jer je totalno ednodimenzionalan teniser i poima nema od tenisa.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Mene apsolutno ne zanima koliko godina ima i sto je napravio u karieri. Evo ja cu da ti kazem, lik NISTA ni je uradio u svojoj karieri! Prosjek od igraca, zna na brzim podlogama ponekad da pruzi pristojnu partiju ali sve je to retkos jer je totalno ednodimenzionalan teniser i poima nema od tenisa.
                    Meni se cini da je neko stavio parice na lepotana

Comment

• Trebao si na Younga Stefane igrati, kiks

Valjda će Dušan dobiti ovo danas

Comment

• Ne moze Nadala u Parizu niko dobiti kad ovako igra.
                        sigpic

Comment

• Pa ja tek sad vidim da se igra danas grande duel velikih mastermind-ova Bellucci - Fognini

Ocekujem 5i set i to na razliku

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Meni se cini da je neko stavio parice na lepotana
                            Ne nerviram se toliko zbog toga nego zbog nacina na koji je izgubio. Zajebala me juce i Serena pa nisam bio uopste nervozan, jebiga Muguruza zasluzila i nije bilo ni trunke sanse za Serenu. Ali ovaj balvan danas, toliko penala se iznapromasivao, polomio sam i montitor i tastaturu, toliko da si nesposoban pa jbt te

Shminka, jesi seriozan da cu svatiti pare na Janga na sljaci?
                            OVAKO

Comment

• Konacno, prvi dobar reli...

Comment

• Počinje i Dušan, idemoooo

Sonja ove patike su još bolje nego one prošle
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...