Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lose sam se izrazio, mislio sam zbog ledja da nije u formi. To nema nikakve veze, a to Viskovic stalno spominje...

Rafa maestralno odigrao ovaj gem, valjda nece se usrati sad kao protiv Juznog.
    OVAKO

Comment

• Pusti Viska, on je rekao da je ovo najbolji mec godine
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Pao je fizicki potpuno, odlicno ce mu doci ovaj minut odmora. U svakom slucaju na sljaci protiv Nadala vise nikad nece imati ovakvu priliku. Nadal sjutra gubi, vecernji termin, Dimitrov agresivan igrac i neprepoznatljivi Nadal.
        Marej moze da napada 20-ak minuta, pola sata i to je to, izdusi.
        Gubio je Andy neke poene koje jednostavno nije smeo izgubiti. Previse spinovanja u BH Nadalu, pa nije to Roger jbt.

Comment

• шта је Лендл урадио са овим талентом?!! / није ни Бекер лошији.../
          sigpic

Comment

• Moze da mi objasni neko sta se desava sa komentatorima Sport Kluba danas? Onaj sto je komentirao Euroligu je bio bas kao da su mu sve ladje potonule, nikakve emocije a CSKA i Makabi su odigrali nestvarnu utakmicu koja je bila resena u zadnju sekundu, a sad i Viskovic, komentira kao da mu je ovo zadnji dan na posao, pa ga onako ne briga za nista, nema nikakve emocije...
            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Moze da mi objasni neko sta se desava sa komentatorima Sport Kluba danas? Onaj sto je komentirao Euroligu je bio bas kao da su mu sve ladje potonule, nikakve emocije a CSKA i Makabi su odigrali nestvarnu utakmicu koja je bila resena u zadnju sekundu, a sad i Viskovic, komentira kao da mu je ovo zadnji dan na posao, pa ga onako ne briga za nista, nema nikakve emocije...
              Poplave jbt, sad najmanje razmisljaju o poslu. I to je normalno.
              sigpic

Comment

• Sve ok, medjutim Grigor nece Rafi uzeti vise od 7 gemova.

Tapatalk PRO & S4

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Moze da mi objasni neko sta se desava sa komentatorima Sport Kluba danas? Onaj sto je komentirao Euroligu je bio bas kao da su mu sve ladje potonule, nikakve emocije a CSKA i Makabi su odigrali nestvarnu utakmicu koja je bila resena u zadnju sekundu, a sad i Viskovic, komentira kao da mu je ovo zadnji dan na posao, pa ga onako ne briga za nista, nema nikakve emocije...
                  Kakve crne emocije za komentarisanje meceva pored ovakve situacije u Srbiji?!
                  link

Comment

• Kakav forhend

Vladane skroz sam zaboravio
                    OVAKO

Comment

• Srce sampiona

Comment

• Trče za sve pare...
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• нова мода код Рафе, губи први сет и онда разваљује...
                          sigpic

Comment

• Bravo Rafa

Svaka cast Endi.
                            Uzivala sam u mecu, sta cu, nisam strucnjak Laku noc.

Comment

• Cestitke za pobedu, ali sem povremeno dobrih poteza, nema ovde nesto Nadal posebno da bude zadovoljan
                              Bravo za Endija, dao je koliko je mogao, i igrao skoro u egalu.
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Andy ce taj mec biti dobra poputnica za Wimbledon. Dokazao je sebi, da nije za odpis. Za Rafu je to jako bitna pobeda. Jos uvijek ima previse oscilacija, ali barem je v 2.setu reagirao kao veliki sampion I odigrao taj set perfektno. I 3.set je odigrao dobro. Najvise sto me je danes odusevilo kod Rafe je cinjenica, da je igrao agresivno 2. I 3.set te vise puta uspjesno izlazio na mrezu

Comment

Working...
                                X