Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DinoFC View Post
    E fakat te ne kontam, svasta
    Igrač A razbi igrača B. Ti tvrdiš da je to maestralna partija prvog, a ja kažem da ovaj drugi ne igra...nemaš šta ne kontati...naredni Murrayevi mečevi će nam dati odgovor na to ko je u pravu...a možda i naredna dva seta

Omašio sam ja žestoko ovdje, ali nisam računao da Rafa neće igrati

Comment

• Ako se iz ovoga Nadal izvuče onda je stvarno supermen.
      Ovako mi se sve više čini da opet slijedi njegovo povlačenje na 6 mjeseci.

Comment

• Počeo je udarati servis, a i FH...

Comment

• Andy se dosta povukao i počeo da igra defanzivno.

Comment

• sad ga je bas udario
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Nije poceo nista udarati, muci se i polako shvata da je ovo jedno veliko NISTA
              OVAKO

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Igrač A razbi igrača B. Ti tvrdiš da je to maestralna partija prvog, a ja kažem da ovaj drugi ne igra...nemaš šta ne kontati...naredni Murrayevi mečevi će nam dati odgovor na to ko je u pravu...a možda i naredna dva seta

Omašio sam ja žestoko ovdje, ali nisam računao da Rafa neće igrati
                Jel tebi neko platio da ponavljas da Andy u losoj formi ,da je raspad i slicno posto evo pet mjeseci to govoris, to je ono sto ne kontam

I slijep vidi da drugacije igra protiv najboljih kada ima motiv a da je to upravo ono sto mu najvise fali protiv ostalih

Comment

• Nasao Nadal FH, gotov je Skot
                  sigpic

Comment

• Jasno je meni zasto Novakovci navijaju za Nadala, zele da vide kako ga Djokovic razbija
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Nece u narednim mecevima igrati protiv Rafe

Comment

• Andy je ovde slično kao protiv Novaka u Majamiju autsajder pa nema šta da izgubi. Igra bez pritiska i sa dosta samopozdanja.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Jasno je meni zasto Novakovci navijaju za Nadala, zele da vide kako ga Djokovic razbija
                          Zele peglu.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Димитров иде у финале!
                            sigpic

Comment

• Vamos Rafa...

Kako pametno igra Endi
                              A ne smesi se kao u prethodnim mecevima nego se bodri... #motivacija je cudo
                              Last edited by Zzz; 16-05-14, 21:16.

Comment

• VAMOS!!!

Spoiler
                                Donesi mi 600 bodova Rafaele
                                sigpic

Comment

Working...