Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ovaj mec je dokazao da nije trebao da dolazi, jer se stvarno videlo da nije stalno bio prisutan na terenu, da nije imao onaj dodatni fokus da izvuce mec kad ne ide i kad su uslovi tezi.
    Nisam ja ovde ocekivala neki veliki rezultat, mislila sam da ce u najboljem slucaju doci do QF i da ce izgubiti, ali nisam ni ocekivala da izgubi ovaj mec, posebno ne posle 1.seta.

A sta je on to izjavio, nisam bila na netu, nisam pratila?
    Upravo to da je mislima bio van terena...

Cekam da vidim zvanicnu izjavu...

Pozdrav .

Originally posted by proudNolee View Post
    Ana je igrala na terenu sa kojeg nije bilo prenosa, tako sam skontala sa twittera!
    Tacno tako, nema druge.

Tapatalk PRO & S4

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
      Upravo to da je mislima bio van terena...

Cekam da vidim zvanicnu izjavu...

Pozdrav .
      Pa nije on to rekao, to sam ja rekla
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

Mislim da njega sad zanima ranking kao lanjski sneg, tj. zabole ga
        Jos gore ako ne zanima, tek se onda postavlja pitanje sta ce u Rimu?

Stvarno mi nije jasan. Sedi "kuci" uzivaj sa devojcicama, Mirkom i Bebicama.

Tapatalk PRO & S4

Comment

• Veni, vidi, kući idi
          sigpic

Comment

Mislim da njega sad zanima ranking kao lanjski sneg, tj. zabole ga
            Prije da je ranking nego da mu je Mirka rekla idi zaradi koji dinar

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
              Jos gore ako ne zanima, tek se onda postavlja pitanje sta ce u Rimu?

Stvarno mi nije jasan. Sedi "kuci" uzivaj sa devojcicama, Mirkom i Bebicama.

Tapatalk PRO & S4
              On je oduvek govorio ili si no.1 ili si medju ostalima, a posto sad sigurno ne juri no.1, sumnjam da ce to ikad vise i da radi, njega realno ne zanima ranking
              I mogu da potpisem da se mi fanovi vise nerviramo oko toga i vise znamo od njega

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Misterija univerzuma, zasto je Role dosao u Rim
                sam je rekao, zato sto bebe spavaju 23h dnevno i zato sto mu je dosadno
                in another life
                I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                  Misterija univerzuma, zasto je Role dosao u Rim
                  sam je rekao, zato sto bebe spavaju 23h dnevno i zato sto mu je dosadno
                  Ma kakvi, vidis da je dosao zbog poena i para, nema dovoljno, a pelene poskupele
                  jos blizanci, znaci dupli trosak

sigpic

with experience.

Comment

• Dosao je zato sto mu se moze.

Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Simona Halep beats Keys and then withdraws from #Rome with abdominal injury. Not much time before Paris
                      ...brz oporavak, Simona

Comment

• Dosao da ucari poneku pobedu, jadnicak

po ovakvom vremenu ljudi u Svedskoj igraju golf. Kad ih pogledas zacudjeno i kazes - pa kisa je! oni te pogledaju kao debila i kazu - pa sta?

nije otisao da nadnici u Avganistanu i busi naftu 9 meseci, skoknuo je do Rima, oni su tamo u takvom haosu da im njegovo prisustvo nije nikakav faktor.
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                          Dosao da ucari poneku pobedu, jadnicak

po ovakvom vremenu ljudi u Svedskoj igraju golf. Kad ih pogledas zacudjeno i kazes - pa kisa je! oni te pogledaju kao debila i kazu - pa sta?

nije otisao da nadnici u Avganistanu i busi naftu 9 meseci, skoknuo je do Rima, oni su tamo u takvom haosu da im njegovo prisustvo nije nikakav faktor.
                          Sharda hoce da nam kaze kako je bila u Svedskoj

Sigurno ih samo slika, tako da se nadam da cemo uskoro da vidimo jednu slicicu klinaca mislim da su slike bliznakinja izbacili posle nekih 15-20 dana

sigpic

with experience.

Comment

• Kao da je uopšte bitno zašto je došao, došao je zato što je htjeo i kraj, izgubio otišao kući i gotovo, njegov život njegova stvar
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Kolko bolje izgleda na ovoj sljaci... Ima da izdominira Rim.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Comment

• Da nije dosao u Rim svi bi ga razumeli- hoce da bude sa zenom i djecom (kao sto je i rekao da ce biti)
                                On je izabrao da ide u Rim, izgubio i nema smisla da se vadi na bilo sta Uostalom, imao je mec loptu, bio vrlo blizu pobede. Jednostavno je u tom trenutku Sardi zaigrao neverovatno i zasluzio pobedu.

Comment

Working...
                                X