Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta to očekujete da vidite u duelu Rafe i Andyja?

Bolje je ovo danas dosta bilo. Još je bio večernji termin, teže loptice, manje spina...sutra protiv Mishe ide vjerovatno najbolji meč na šljaci ove godine...idealan početak turnira za Rafu

Volio bih vidjeti polufinale Rafa-Stan u ovom večernjem terminu

Ali do tada treba preskočiti Tommyja i Grišu/Berdu
    Last edited by shminka; 14-05-14, 22:55.

Comment

• jacques9
      Pa Rafa je tokom celog meca vodio...samo je u TB-u drugog seta vodio Simon i odmah je i uzeo set

shminka

Ocekujem Endija iz 2011-e
      Last edited by Zzz; 14-05-14, 22:55.

Comment

• Uživaj u duelu JJ-Svetlana, jer u meču Rafa-Andy sigurno nećeš dobiti to što priželjkuješ...4 gema plafon

Comment

• Utakmice zivota Gilles je igrao 2008,ovo je bila njegova najbolja partija u poslednje dve sezone , dugo van forme , gubio od Kubota ,Copila i slicnih igraca , igrao skoro Q za 250ticu, da je Nadal na uobicajenom nivou na sljaci morao je onu prvu MP iskoristiti, potvdjivati brekove a ne gubiti odmah u sledecem gemu svoj servis.Najbolje sto je pokazo u ovom mecu je vrhunska fizicka sprema.
          Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Uživaj u duelu JJ-Svetlana, jer u meču Rafa-Andy sigurno nećeš dobiti to što priželjkuješ...4 gema plafon
            Sto si tako ozbiljan
            Jednostavno ne bi me cudilo da Endi sadasnjeg Rafu namuci (samo da vidimo taj mec napokon)

...
            JJ pjeske do seta
            Za sad mnogo bolja od Cece...ali pitanje je sta ce biti u drugom setu

Comment

• Prvi set apsolviran, idemo Jelena, samo nastavi ovako
              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Shminka i njegov rigorozni stav prema Andiju

Comment

• Ne može lik Giraldu 6 gemova uzeti, a ne Rafi...nidje veze...ne bi me iznenadilo da i sutra ispadne

Comment

Ne može lik Giraldu 6 gemova uzeti, a ne Rafi...nidje veze...ne bi me iznenadilo da i sutra ispadne
                    Nebi ni mene, svasta je sa Endijem moguce Ali opet, drugacija je motivacija igrati protiv Rafe

...
                    Bravo za Jecu, lepo pamento igra
                    Last edited by Zzz; 14-05-14, 23:19.

Comment

• Steta za ovakav kraj meca
                      Brz oporavak zelim Ceci.

Bravo za Jelenu, igrala je fantasticno, radujem se mecu sa Flaviom

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                        Steta za ovakav kraj meca
                        Brz oporavak zelim Ceci.

Bravo za Jelenu, igrala je fantasticno, radujem se mecu sa Flaviom
                        I Flaviu neka odere pred navijachima,da ih ucutka !
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

Uživaj u duelu JJ-Svetlana, jer u meču Rafa-Andy sigurno nećeš dobiti to što priželjkuješ...4 gema plafon
                          Brao. Endi je svoje odsvirao. Udara slabije od operacije, a ko je mogao da pretpostavi da je to moguce. Neka ide na WTA.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Comment

• Rafa-Simon je bio strasan mec. Mozda najbolji ove godine. Mozda ispred meceva Vavrinka-Novak i Rafa-Nishikori. Rafa jako dobar, ali opet za nijansu ispod maksimuma. S jedne strane ovo je odlican meca za njega. Mnogo razmjena, protivnik koji nece da se preda, odrzavanje intezieta 3 sata. Idealan sparing partner. Ali s druge strane ostaje mala dilema. Ipak Zil Simon ne bi smio da muci Rafu 3 sata na sljaci sa taktikom koju je igrao.

Zil je bio nestvaran. Nisam vjerovao da neko moze da ukoci Rafu 3-4 metra iza osnovne linije. Barem ne na sljaci. Bio je bolji dok se nije umorio. Taj umor je bio ocekivan. Dva udarca su bila posebno zastrasujuca. FH paralela iz trka i BH dijagonala pod jako ostrim uglom. Oba su bila dovoljna za Rafin FH. Medjutim, ne mislim da Zil moze ikada da ponovi ono od sinoc. Ne moze da ga ponovo onako ide.

Comment

• Juce bi stari Nadal sve resio u 2 seta, sa po jednim brejkom, ali on se bas mucio. Neverovatno je da je 2 puta servirao za 1.set, oba puta su bili duzi gemovi i on ih je gubio, ali je imao srecu sto je Simon prvi TB odigrao bas, bas lose. U 2.setu je ponovo Nadal odlicno krenuo, ali jednostavno nije mogao da dokrajci protivnika, nego ga je vracao u zivot...
                              E sad, najgore od svega, ovo je ono sto je Nadalu trebalo, dug i naporan mec, sa puno razmena, koji ce on da dobije. I dalje ima dosta problema u igri, ali sam tek sad ubedjena da ce do RGa da bude ponovo onaj stari
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Nakon sto sam pogledao proslogodisnje SF RG stvarno je tesko ocekivati da je moguce da u tako kratkom vremenskom periodu jedan igrac toliko popravi svoju igru.
                                Ono od sinoc preveliki padovi igri koji nece moci proci protiv najbolji tenisera, igra bolje nego u Madridu ali opet za Nadala na sljaci moze dosta bolje. Ici rundu po rundu pa cemo vidjeti.

Comment

Working...