Smatram da je velika razlika trenutno izmedju Yamahe i Honde i da trenutno Yamaha nema odgovor kako pobediti Hondu. Tacno da je Qatar krenuo lepo za Yamahu i za Rosia ,ali isto tako poznato je da prosla sezona prilici ovoj kad je u pitanju Doktor, tako da ni u Argentini ne ocekujem promene ,bar kad su prve 2 pozicije u pitanju. Iskren da budem svidja mi se stil Stefana Bradla pa kao iznenadjenje bi voleo da vidim njega na podiumu , ako se uopste moze reci da je iznenadjenje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 MotoGP Gran Premio Red Bull de la República Argentina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da ne bude opet pneumatik samo...ne bi me nista iznenadilo da vidimo dve Yamahe na najvecim postoljima..ali bas nista..ako Rossi dobro krene,povuci ce Lorenca bez daljeg,iako vidim da sto se tice Rossija,mnogi su skeptici..mislim takodje,da su Argentina i Herez,dve vrlo bitne staze za dalji sampionat Yamahe..iako se sampionat pocinje lomiti i pokazivati u kom pravcu ide od Mudjela,ove godine je to totalno drugacije..sigpic
Comment
-
Originally posted by wandeR View PostSmatram da je velika razlika trenutno izmedju Yamahe i Honde i da trenutno Yamaha nema odgovor kako pobediti Hondu. Tacno da je Qatar krenuo lepo za Yamahu i za Rosia ,ali isto tako poznato je da prosla sezona prilici ovoj kad je u pitanju Doktor, tako da ni u Argentini ne ocekujem promene ,bar kad su prve 2 pozicije u pitanju. Iskren da budem svidja mi se stil Stefana Bradla pa kao iznenadjenje bi voleo da vidim njega na podiumu , ako se uopste moze reci da je iznenadjenje.Last edited by cavu; 23-04-14, 23:08.
Comment
-
-
Marquez i Rossi diktirali tempo na početku, na kraju Lorenzo najbrži, puštaju ga, mukicu, da pokupi nešto...Pedrosa se, očekivano, muči, teško je na prljavoj stazi ako nemaš kilograme da pomognu pri opterećivanju motora... Šareni su rezultati, podseća malo na Austin prošle godine, s tim što su Open motori dosta bliži nego CRT-ovi prošle godine...
Comment
-
Markez je u prvom treningu namerno popustio, kada je postavio najbolje vreme od 1:45 i nekoliko stotinki, sledeći krug je imao za preko sekundu bolje vreme u prvom ili drugom sektoru i onda je namerno usporio..kao da nije hteo da odma napravi veliku razliku u prvom treningu, a drugi trening nisam gledao, ali je to bilo očekivano.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Isto je ovako bilo u Austinu prošle godine, Yamahi treba čistija staza da bi išla kako treba. Ova staza ne samo što je nova i prljava, već mnogi kažu da asfalt deluje uglačano, što Yamahi još više šteti. Smith je ispred njih jer malo više gura trenutno, oni rade na nekim svojim stvarima...
Comment
Comment