Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 MotoGP Gran Premio Red Bull de la República Argentina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crni View Post
    Evo i stoti put isto. Ko god zeli da proziva sportklub zbog prenosa. to nece raditi ovde. Ja cu i dalje brisate ovakve komentare. I ja mislim isto, ali shvatite da ovo citamo mi i niko drugi, narocite ne onaj na koga se odnosi prozivka.
    Molim te, ovo je već bezobzirno, čak i bezobrazno...

Dobar Lorenzo, dobar krug je izvukao, malo sam razočaran Rossije, a o Malom više ne treba trošiti reči...

Comment

valjda cemo sutra napokon imati duel lorenzo marquez,bar u jednom delu trke..
      MESSI 10

Comment

Prva dva kruga, možda tri ako Marc bude raspoložen da se poigrava...

Comment

Nece ni ta dva kruga ili tri biti bitke izmedju njih dvojice, vise mi prilici bitka lorenza i ekipe pozadi do rossia ..

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
            Prva dva kruga, možda tri ako Marc bude raspoložen da se poigrava...
            nema veze,bar nesto,a ne kao pre dve nedelje naravno rossi ocekujem da nastavi kako je krenuo,da nije bilo guma opet bi bio doobar,a i pedrosa ce valjda da se trgne malo
            MESSI 10

Comment

Bice zanimljivo sutra. Iskreno se nadam da ce Lorenco na pocetku uspeti da pokvari malo ritam Markezu da dobijemo interesantniju trku. Rosi ce sigurno moci da se tu prikljuci a kako stoje stvari mozda i Dovi. Bilo bi lepo samo da ne bude nekog debakla sa gumama kao na prosloj trci .

Comment

Nista ne stizem da odgledam,pojma nemam sta se desava,vidim sad vremena i sudeci po tome rekao bih dominacija,na stazi koju ne poznaje,surovo...

Comment

Sutra ocekujem da Mrav izdominira i da na kraju kaze da je bila dosadna trka.A za ostatak mislim da ce se voditi velika borba za drugo mesto posto su razlike od Rosija do Lorenca veoma male.Rosi dobar napravio ogroman napredak od prvog treninga do kvalifikacija ali i svi znamo da je bolji u trkama tako da ocekujem dobru trku od njega i ostalih.Vrlo lako se moglo desiti da raspored bude i drugaciji jer su svi ujednaceni do drugog mesta

Comment

necu nista komentarisati kvalifikacije,jer sto se njih tice,one su u ovom slucaju manje vazne,cekamo sutrasnju trku,i iskreno se nadam dobroj,bas dobroj trci..u italiji blaga euforija i preveliki optimizam,nadmasuju i moj ..strasno..videcemo sta ce se deseti..to je jedan deo posta,i on se tice kvalifikacija..a drugi deo posta ide za curu koja je trazila pomoc oko knjige push the limts o kejsiju stoneru..ovako stoji situacija:knjigu sam nasao u sloveniji,mogu je dobiti sledece nedelje ali je ona na slovenackom i kosta 14,03 eura.moze se naruciti da bude na srpskom jeziku i isporuciti u sloveniji na i iskljucivo fizickom licu,jer knjiga na srpskom jeziku se ne moze nalaziti u zvanicnoj malopradaji u slovenackim knjizarama,tako su mi objasnili..e sada,ako deveojci,milsim da je Andjelija u pitanju,ako se ne varam, odgovara cena,narucicu je preko jednog od mojih prijatelja ovde u slo i dobice je za par nedelja,najvise 2..razlog zasto nije mogla dobiti u srbiji knjigu i zasto je to vracano sa carne je sledeci..Srbija nema autorska prava za distribuciju knjige..to je neko objasnjenje zasto andjelija nije mogla da dobije knjigu u svojoj Srbiji..ako je to tacno,zalosno je..da ne smaram vise,neka se cura javi i izjasni..ja cu se nekako snaci da vec udjem na forum i vidim odg..pozdrav svima,i sory za drugi deo posta..
                    sigpic

Comment

• Pozzz drugari, nadam se da ce danas biti uzivanje
                      Svako Dobro

@serceg
                      @DZankic
                      #skomentatorimotogp

Comment

• samo da vas pozdravim sve i da kazem da ce i danas markez naravno da pobedi :L od ostalih ne ocekujem nista..rossi moze da napusti motogp..jeste nekad bio dobar ali dosta je bilo.. neka seta Veronom,Venecijom neka uziva bre uzme neki skuter sebi i lagano...ipak je motogp otisao na visi nivo nego sto on moze da prati ) pozz

Comment

• Bez uvrede, ne bih se slozio da ne moze da prati U ostalom, videcemo sta ce trka da pokaze

Comment

• Originally posted by boss91 View Post
                            rossi moze da napusti motogp..jeste nekad bio dobar ali dosta je bilo.. neka seta Veronom,Venecijom neka uziva bre uzme neki skuter sebi i lagano...ipak je motogp otisao na visi nivo nego sto on moze da prati ) pozz

Comment

• Doktor je i podigao MotoGP na nivo na kom je danas... samo sto godine cine svoje cak i za takve legende

Skuter i laganica, uzivanje i Doktor? no way
                              Covek je adrenalinski zavisnik, pre ga vidim na njegovom rancu kako divlja na kroserici sa polubratom i tom nekom ekipom sa kojom se redovno trka tamo...
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• moto trojke su bile vrh!!!a za GP,ostajem pri onome sto sam vec rekao-MM ce da odluci 1.da ode I da ga ne vidi niko vise.2.neko (Lorenzo ili pedrosa) ce pokusati da mu skrati tempo,ali to ce kratko trajati jer ce bezobrazno obici svakoga ko mu stane na put.i,3.eventualno,ako lorenco pronadje brzinu,mozda I gledamo nesto za prvo mesto.a ja,kao sto rekoh,verujem da cemo gledati dobru trku samo za drugo ili trece mesto.

Comment

Working...