Vidim bas ste kivni na mog pulena
...KRIV JE
... evo ko je pazljivo pratio i gledao koliko ko naginje motor na onoj grafici mogao je da primeti koliko Marquez vise naginje motor od Lorenza u svakoj krivini i bolje koristi nove gume ( Vanja #66 je o tome dosta vec pricao),Lorenzo je pokazao lep napredak jos kaska za Rosijem ali mislim da ce u Evropi da bude dosta konkurentniji...A sto se tice Rosija svestan sam da vecina vas navija za njega ali nekako iz trke u trku se dogadja te da nije ovog(Bradl) te da nije onog (Bautista) mislim da pre svega njemu fali bolje mesto na kvalifikacijama,bolji start i da bude brz u uvodnim krugovima da ne dolazi u situaciju da u opste mora da se bori sa njima ako misli da ide na titulu mora da pritiska Marqueza od starta do cilja i da pocne da igra psiholoske igre sa njim jel kao sto vidimo mali ih trebi ko zeceve samo Doca moze da mu prepise pilule za smirenje
....Vanja mislim da realno Lorenzo nije mogao da se upusti u nikakvu borbu sa Marquezom video si i sam kako je Pedrosa dosao i prosao pored njega

Comment