Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• opa, svega 49-50 minuta.
    pitanje za ove sto prate pomno rodzera.....imaju li podatak koji je njegov najkraci mec na dva dobijena? ne racunajuci predaje naravno.

Comment

• Originally posted by cssr View Post
      opa, svega 49-50 minuta.
      pitanje za ove sto prate pomno rodzera.....imaju li podatak koji je njegov najkraci mec na dva dobijena? ne racunajuci predaje naravno.
      Nznm, tu ti ga je to oko 40, 50 min. , nikada Role nije silovao. A vala nznm da mu je neko predao, jednom Istomin i Simon i Has koji nije izasao
      dodajem i Soderlinga
      Last edited by MarRF; 25-03-14, 22:31.
      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by cssr View Post
        opa, svega 49-50 minuta.
        Bas pokusavam da nadjem informaciju, ali mi ne ide
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• A mogli su bar Serenu da stave u 7 sati da pocne po njihovom a ne ovako Rafa sigurno nece poceti na vrijeme Ko pravi ovo da mi je znati

Comment

• To su Ameri brate i njihov cuveni nocni program.
            OVAKO

Comment

• шта значи сервис... на брејк лопту човек три серве и узе гем као да игра сам...
              sigpic

Comment

• Jedan rekord Federera na koji sam naletio:
                Od 1990 godine ima najveći broj poraza kada uzme više poena od protivnika 4-24.
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Prošao Novak

Last edited by miloolja; 25-03-14, 22:45.
                  sigpic

Comment

• е да видимо сада како ће?15/40
                    sigpic

Comment

• Sta radi Milos u ova dva zadnja servis gema

Drugi servis opet as
                      Last edited by Zzz; 25-03-14, 22:45.

Comment

• Ajde Milose, hoces li vise pobediti

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Milos
                          Bas se unervozio.
                          Konacno uzeo taj gem...
                          Ajde vise, zavrsavaj!

Comment

• Ne znam zasto je odjednom nervozan, kad ima set i brejk prednosti
                            Ali procenat 1.servisa mu je bas pao u 2.setu...

sigpic

with experience.

Comment

• и извуче се, али дуго је трајало..
                              sigpic

Comment

• Prosao Dolgo

sigpic

Comment

Working...
                                X